Nyheter

Ariana Grande overrasker med ny singel: hør den her!

22 år gamle Ariana Grande har vært i TV- og musikkbransjen siden hun var bare 3 år gammel, men det var ikke før hun fikk rollen som «Cat Valentine» i Nickelodeons hitserie «Victorious» i 2010 at hun virkelig ble allmennkjent. Hun fikk videre en stor fot innenfor musikkbransjen da hun slapp sitt debutalbum «Yours Truly» i 2013.

Nå til dags skal det mye til for å ikke ha hørt om Ariana Grande. Popstjernen har stått bak hitsingler som Break Free, Problem, Bang Bang og Love Me Harder, hvor hun har samarbeidet med andre store stjerner innefor musikkbransjen. Zedd, Jessie J og The Weeknd er bare noen av dem.

Grande har de siste månedene gjort fansen gira på det som skulle bli hennes kommende album «Moonlight». Likevel har det nå blitt kjent at albumet har byttet navn til «Dangerous Woman», og i dag gav hun ut en ny låt ved samme navn.

Ariana-album-cover

Det er tydelig at pop-prinsessen prøver å flykte fra sitt tidligere sukkersøte image. Dangerous Woman er en rocka «powerballade», hvor teksten også tyder på å ha vokst med sounden. Til tross for at den ferske låten inneholder gitarsolo fremfor elektroniske beats, kan man fremdeles høre noe av hennes gjenkjennelige popelementer.

Det ryktes i tillegg at hennes forrige hitsingel Focus skal ha blitt fjernet fra hennes kommende album. Vil dette si at gamle Ariana forsvinner helt?

Hør Dangerous Woman her.

Arian Grande spilte i Oslo Spektrum i Mai i fjor. Nå er det bare å håpe på at hun kommer tilbake når hun skal på turné med sitt kommende album.