Musikk

Tons of Rock 2016 er komplett!

PROGRAMMET KOMPLETT MED EUROPE OG 9 ANDRE BAND.

Med Europe i spissen, kan vi trygt si at den endelige nedtellingen til Tons of Rock 2016 er i gang. Svenskene leverte et fantastisk nytt album i 2015, og i år er klassikeren The Final Countdown 30 år gammel. I tillegg til den svenske hardrocksgiganten med megahiten ALLE har hørt, og som har 185 millioner(!) avspillinger på Youtube, kommer blant andre The Dogs med Kristopher Schau i spissen til Fredriksten Festning for å vise at mens enkelte diskuterer hvorvidt rocken er død, så er det andre som er ute i felten og motbeviser det. Festivalen presenterer også Østfolds rockstar no 1, Åge Sten Nilsen og hans Ammunition, og et nylig gjenoppstått Red Harvest, pionerene innen industriell ekstremmetall. I tillegg kommer The Shrine, Pil & Bue, Vesterbron, Ethereal Sin, Heatseekers og selveste Mannskoret! I tillegg til allerede annonserte navn som Black Sabbath, Ghost, Megadeth og Alice Cooper, er det vel ingen som helst tvil om at vi står ovenfor tidenes rock- og metal-lineup i Norge!

Billetter i salg her

TIDENES ROCK & METAL LINEUP
Fra før har vi annonsert legender som Black Sabbath på sin avskjedsturne, eksklusive Norgeskonserter med Alice Cooper, Megadeth og Behemoth,  legender som Raga Rockers og Nikki Sixxs Sixx:AM. samt hardrockens nye ikoner Ghost, som nylig gikk Grammy-prisen både i USA & Sverige. Det vel ingen som helst tvil om at vi står ovenfor tidenes rock- og metal-lineup i Norge.

REKORDSALG
Det forventes over 20.000 gjester innenfor portene fra 23.-25. juni, og bortimot en dobling av tidligere år. Tons of Rock har satt seg godt til rette bak roret på festivalskuta i rock- og metalsjangeren, og der har de tenkt til å bli! Fantastisk vakre Halden og Fredriksten Festning blir høysetet for Norges rockefamilie, og det har publikum allerede bekreftet med forhåndssalget av billetter, som er så stort at vi anbefaler ALLE å kjøpe billett i forkant.

Billetter i salg her

tons of rock