Musikk

Springsteen til Trondheim og Oslo i 2016!

Bruce Springsteen & The E Street Band – «The River Tour», til Granåsen Arena i Trondheim 26. juli og Frognerparken i Oslo 28. juli.

Det er med stor glede at arrangør Live Nation kan meddele at Bruce Springsteen & The E Street Band gjør ytterligere to konserter i Norge til sommeren med «The River Tour», nærmere bestemt Frognerparken og Granåsen Arena. Konserten på Ullevaal Stadion solgte ut umiddelbart, og det ble stor rift om billettene. At Bruce Springsteen gjør to konserter til, på noen av landets største og mest kjente landemerker, er helt unikt. Ikke minst vil det være særdeles kjærkomment blant hans norske fans.

Billettsalget til konserten i Granåsen Arena starter fredag 15. april, kl 09:00
Billettsalget til konserten i Frognerparken starter mandag 18. april, kl 09:00

Bruce Springsteen er godt i gang med sin kritikerroste turné «The River Tour». Dette er hans første turné på to år. Turnéen, som har fått sitt navn i forbindelse med markeringen av albumet «The River» som har 35-årsjubileum, ankommer Ullevaal Stadion 29. juni (UTSOLGT!), og nå Frognerparken 28. juli og Granåsen Arena 26. juli.

Bruce Springsteen har gang på gang solgt ut Norges største arenaer og totalt solgt hundretusenvis av billetter. Dette blir en konsertserie som garantert kommer til å inn i historiebøkene!

Dette må du vite om konserten i Frognerparken
Dette må du vite om konserten i Trondheim
Slik fungerer køsystemet på ticketmaster.no