Nyheter

Billettene til Ski-VM i Trondheim slippes 2. september!

Bli med på en uforglemmelig VM-fest med 300.000 tilskuere i Granåsen, spektakulære idrettsprestasjoner og fantastiske show og seremonier i hjertet av Trondheim.

Finn billetter

Billettene til tiårets største norske folkefest slippes mandag 2. september. Sørg for å være klar for å sikre deg de beste billettene til dine favorittøvelser!

Forbered deg til billettslipp

Et historisk mesterskap
Ambisjonen for Trondheim 2025 er å bli det mest bærekraftige Ski-VM noensinne. For første gang blir det like premiepenger og distanser for kvinner og menn. En historisk inkludering av en para-konkurranse er på VM-programmet. Aktivt arbeid for å redusere og måle arrangementets klimautslipp er viktig for oss. Slik kan neste mesterskap i svenske Falun2027 bli enda bedre.

VM-fest døgnet rundt
Det blir idretts- og kulturfest nesten døgnet rundt i løpet av de 12 dagene mesterskapet varer. Konkurransene i Granåsen på dagtid glir over i VM-fest på Torvet om kvelden. Opplev vakker musikk, rørte utøvere og frysninger nedover ryggen. Bli med på en uforglemmelig feiring i Trondheim, hvor sport og kultur, lokal mat og drikke smelter sammen til en fantastisk opplevelse!


Bli med på tidenes folkefest, som fremtidige generasjoner vil snakke varmt om!

Velkommen til Trondheim og Ski-VM 26. februar til 9. mars 2025!