Musikk

Robbie Williams + Erasure til Trondheim!

ROBBIE WILLIAMS
+ ERASURE

The Heavy Entertainment Show

TRONDHEIM – 1. august

Robbie Williams legger ut på en massiv stadionturné i sommer og i tillegg til den allerede annonserte konserten i Bergen kommer han nå også til Granåsen Arena i Trondheim! Erasure blir med som hans spesielle showgjester på hele turnéen. Billettene slippes fredag 17. mars, kl 09:00! 

BRITs Icon Awards
Siden sist har han rukket å toppe den britiske albumlisten med sitt ELLEVTE album “The Heavy Entertainment Show”, som også har gitt navn til turnéen. Tidligere i år fikk han utdelt “BRITs Icon Award”, som da plasserte han i svært eksklusivt selskap sammen med kun Elton John og David Bowie.Prisen er en anerkjennelse på det aller høyeste nivå i musikkbransjen og deles ut til artister hvis låtskriving, utgivelser og liveopptredener er av en slik karakter at de har gjort et usedvanlig sterkt og varig inntrykk på britisk kultur. Robbie Williams er utvilsomt en slik artist.

Se for dere hvor episk dette blir live!

Robbie Williams - Intro + Let Me Entertain You - Live at Knebworth

Billettene slippes fredag, 17. mars, kl 09:00. Salget får dere tilgang til via denne linken bit.ly/2mMIBxu

Klarer dere heller ikke å vente med å oppleve denne legenden live ,så kan dere sjekke ut musikkvideoen til «Party Like A Russian» så lenge, hovedsingelen fra det siste albumet.

Robbie Williams | Party Like A Russian (Official Video)