Musikk

Popkometen Shawn Mendes til Norge!

Shawn Mendes er et navn du bør merke deg først som sist. 17-åringen spås å være den neste Justin Bieber og har blant annet varmet opp for Taylor Swift og sunget duett med hele Norges Astrid S. Fredag 22. april er han endelig klar for å fylle Oslo Spektrum helt på egenhånd.

Likehetene mellom Mendes og Bieber er mange. De er begge unge og smelter pikehjerter verden over, de er fra Canada og ble oppdaget på hvert sitt sosiale medie – i Justins tilfelle Youtube, i Shawns tilfelle Vine. Men der slutter også likhetene.

Shawn Mendes hylles som et internasjonalt låtskrivertalent av rang, og med en musikalsk begavelse som er få forunt, har han kapret oppmerksomheten til yngre og eldre fans, samt noen av de største personlighetene innen popmusikken. Det var Andrew Gertler som oppdaget unggutten på Vine og fikk ham signert på ærverdige Island Records. Det var også på Island Records Mendes møtte sin norske venninne Astrid, og de sammen lagde den fløyelsmyke låta ”Air”.

Shawn Mendes - Air (Official Audio) ft. Astrid

Med et talent av slike dimensjoner tok det ikke lang tid før det unge tenåringsidolet hadde satt sammen sitt første studioalbum. På debutalbumet ”Handwritten” finner vi låter som ”Stiches” og ”I Know What You Did Last Summer”, sistnevnte er en duett med Camilla Cabello, kjent fra den populære, amerikanske jentegruppen Fifth Harmony.

Shawn Mendes, Camila Cabello - I Know What You Did Last Summer (Official Music Video)

Høsten 2015 besøkte han Senkveld med Thomas og Harald, hvor han gjorde et intervju og fremførte «Stitches». Over 100 jenter ventet utenfor NRK-huset, og alle ble i ekstase da ungpikeidolet kom ut for å møte absolutt alle.

Det er et storslaget show som følger Shawn Mendes til Oslo Spektrum, og det vil bli en opplevelse både han og den norske fansen sent vil glemme.

Ordinært billettsalg starter fredag 5. februar
Dørene åpnes: ca kl. 18:30
Aldersgrense: Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen. 13-årsgrense for Meet & Greet

Meet & Greet:
De første 25 billettene solgt gjennom fanklubb forsalg og de første 25 billettene solgt gjennom det ordinære salget inkluderer en Meet & Greet (“M&G”) med Shawn Mendes…

..og Shawn gleder seg stort til å treffe sine norske fans 🙂