Musikk

Oslo Konserthus presenterer: Lille Sal Sessions

Etter en vellykket vårsesong fortsetter Oslo Konserthus med Lille Sal Sessions også i høst. Flere intimkonserter i vente. Ta turen!

Lille Sal Sessions gir artistene mulighet til å prøve ut nytt materiale, hente frem musikk de vil gjøre på ny, trekke inn flere musikere, og spille seg gjennom hele album.

I høst er det duket for fire sessions i Lille Sal i Oslo Konserthus. Publikum loses trygt gjennom kveldene av konferansier Kari Slaatsveen og lydtekniker Martin Hagfors.

The Amgala Temple – Lørdag 23. september

Gard Nilssen, Lars Horntveth og Amund Maarud står sammen på scenen. Hva kan publikum vente seg når de tar med seg en haug av elektronikk og instrumenter? Det vil tiden vil vise!

Deres felles nysgjerrighet og erfaring legger grunnlag for konserter av den uforutsigbare typen. Det kan med sikkerhet sies at det blir en energisk opplevelse!

Amund, Lars og Gard er kjent fra egne band som Jaga Jazzist, The National Bank, The Grand, Morudes, Bushman’s Revenge og Acoustic Unity.

Billetter >> http://bit.ly/2iI5t17

The Aeronautics – Onsdag 27. september

En hiphop-legende, en soulsanger og en dancehall/hiphop-produsent, som det siste året har befunnet seg sammenhengende listet på NRK P13 med sine tre første singler.

Numa Edemas fløyelsstemme, Son of Lights poengterte rapping og Soulbase sin upolerte soul/hiphop-sound. Resultatet er en meget original trio med både moderne og nostalgiske undertoner.

Billetter >> http://bit.ly/2iJbHxA

Bernhoft & The Fashion Bruises – Tirsdag 10. oktober

En av Norges mest populære stemmer er snart tilbake med nytt materiale, og Lille Sal Sessions vil være en eksklusiv sjanse til å høre et nytt kapittel i Grammy-nominerte Jarle Bernhofts karriere.

Med bandet The Fashion Bruises i ryggen vil han nå fremføre nytt materiale i form av sitt splitter nye album, ventet å komme i 2018.

Konserten vil bli filmet i sin helhet.

Billetter >> http://bit.ly/2iIHkHI – Utsolgt!

Frøkedal & Familien – 7. november

Anne Lise Frøkedal er en av norsk musikks sterkeste stemmer. Som soloartist har hun hentet frem sin fascinasjon for både norske og amerikanske folketoner, og blandet frem et herlig brygg av moderne popmusikk.

«…think Fleetwood Mac getting on pretty well with Joni Mitchell» var BBCs beskrivelse av den stadig mer internasjonalt anerkjente artisten fra Etne i Hardanger.

Billetter >> http://bit.ly/2iK3Z6s