Musikk

Møt dyrene i Hakkebakkeskogen på Miniøya

Til helga er det duket for sommerens happening for barn i alle aldre! 11. og 12. juni braker det løs i Tøyenparken. Da arrangeres musikk- og kulturfestivalen Miniøya for 7. gang.

Miniøya er barnas egen festival med et variert, annerledes og morsomt program for hele familien. Tøyenparken fylles med musikk, teater, dans, disko, litteratur og andre kunstformer. I tillegg vil det være rundt 20 verksteder og aktiviteter for store og små.

Miniøya

På Miniøya får du oppleve musikk i alle sjangre. I et eget klassisk musikktelt blir det klassisk musikk hele dagen. Samtidig kan du head-bange til Honningbarna på Amfiscenen. Katzenjammer fremfører musikken fra «Dyrene i Hakkebakkeskogen» og Madcon gir deg hitparade. Du kan bli med NRK Super og BlimE! på flashmob og oppleve en smakebit fra den kritikerroste teater-forestillingen Kvitebjørn Kong Valemon fra Det Norske Teatret. Og hvem vet, kanskje du møter på Romeo og Julie eller Hamlet i diskoteltet?

Miniøya

Bli med på innspilling av «Bamses fødselsdag», og møt alle de som skal gi liv til Thorbjørn Egners klassiske historie – Wenche Myhre, Espen Bråten Kristoffersen, Steinar Sagen, Frank Kjosås, Stig Henrik Hoff og ikke minst jentene i Katzenjammer​!

Møt dyrene i Hakkebakkeskogen!

Skaff dere billetter, og bli med på en morsom og opplevelsesrik helg.
Vi har bestilt knallfint vær!☀️

Billetter til Miniøya finner du her