Musikk

Marcus & Martinus til Stavanger!

Marcus & Martinus – Together Tour
Sørmarka Arena 25. mars

Med en merittliste som kan gjøre en hvilken som helst norsk artist grønn av misunnelse, har Marcus & Martinus på kort tid oppnådd mer enn mange gjør i løpet av en hel artistkarriere.

På et knapt år har gutta rukket å gå til topps på VG-Lista med sitt platinaselgende album «Hei», hvor det har ligget 82 uker sammenlagt, derav 66 uker på topp 10. De nådde også helt opp til #2 på den svenske albumlisten og ligger fortsatt inne i Topp 10.

De har solgt til platina og multi-platina av singlene «Elektrisk», «Girls» feat Madcon (som gikk #1 på Spotify Top 50), «Light It Up» og «Heartbeat», og guttas utgivelser har til sammen akkumulert nærmere 120 millioner streams på Spotify.

Marcus & Martinus - Girls ft. Madcon

De har solgt nærmere 400.000 billetter over hele Skandinavia, og kan smykke seg med utsolgte konserter i store arenaer som Oslo Spektrum (x2), Globen (x2), Liseberg og Gröna Lund i Sverige og ikke minst Tivoli i Danmark. Tvillingene erobrer altså Skandinavia med bravur.  De har i tillegg 30 utsolgte norgeskonserter under beltet, og det er flere i vente.

Det ordinære billettsalget til konserten i Sørmarka Arena går i salg her lørdag 22. oktober kl.12.00

M&M er også på god vei til å «ta over internett» med deres svimlende 500.000 følgere på Instagram, 50.000 følgere på Facebook og 400.000 følgere på Youtube.

Imponerende er også deres Spellemannsnominasjon i 2016, som de yngste nominerte noensinne.

På samme tid, med en suksesshistorie etter den andre, har guttene vokst – i alder, som enkeltpersoner og som brødre, men også sammen med sine fans som er den viktigste drivkraften for de unge tvillingene fra Trofors, Nord-Norge.

Når albumet treffer hyllene 4 november tar en ny epoke i deres karriere fart – og det er ingenting som tyder på at Marcus & Martinus-toget kommer til å stoppe!

2017 vil definitivt bli året for Marcus & Martinus, TOGETHER med sine tusenvis av MM’ers.

PS! Konserten har ingen aldersgrense, men det anbefales at alle barn under 15 år har en voksen som anstand på denne konserten.