Musikk

Marcus & Martinus til Stavanger!

Marcus & Martinus – Together Tour
Sørmarka Arena 25. mars

Med en merittliste som kan gjøre en hvilken som helst norsk artist grønn av misunnelse, har Marcus & Martinus på kort tid oppnådd mer enn mange gjør i løpet av en hel artistkarriere.

På et knapt år har gutta rukket å gå til topps på VG-Lista med sitt platinaselgende album «Hei», hvor det har ligget 82 uker sammenlagt, derav 66 uker på topp 10. De nådde også helt opp til #2 på den svenske albumlisten og ligger fortsatt inne i Topp 10.

De har solgt til platina og multi-platina av singlene «Elektrisk», «Girls» feat Madcon (som gikk #1 på Spotify Top 50), «Light It Up» og «Heartbeat», og guttas utgivelser har til sammen akkumulert nærmere 120 millioner streams på Spotify.

De har solgt nærmere 400.000 billetter over hele Skandinavia, og kan smykke seg med utsolgte konserter i store arenaer som Oslo Spektrum (x2), Globen (x2), Liseberg og Gröna Lund i Sverige og ikke minst Tivoli i Danmark. Tvillingene erobrer altså Skandinavia med bravur.  De har i tillegg 30 utsolgte norgeskonserter under beltet, og det er flere i vente.

Det ordinære billettsalget til konserten i Sørmarka Arena går i salg her lørdag 22. oktober kl.12.00

M&M er også på god vei til å «ta over internett» med deres svimlende 500.000 følgere på Instagram, 50.000 følgere på Facebook og 400.000 følgere på Youtube.

Imponerende er også deres Spellemannsnominasjon i 2016, som de yngste nominerte noensinne.

På samme tid, med en suksesshistorie etter den andre, har guttene vokst – i alder, som enkeltpersoner og som brødre, men også sammen med sine fans som er den viktigste drivkraften for de unge tvillingene fra Trofors, Nord-Norge.

Når albumet treffer hyllene 4 november tar en ny epoke i deres karriere fart – og det er ingenting som tyder på at Marcus & Martinus-toget kommer til å stoppe!

2017 vil definitivt bli året for Marcus & Martinus, TOGETHER med sine tusenvis av MM’ers.

PS! Konserten har ingen aldersgrense, men det anbefales at alle barn under 15 år har en voksen som anstand på denne konserten.