Musikk

Hvordan skaffe seg billetter kjappest mulig?

2016 er virkelig året for de store popturnéene, med Adele som den siste stjernen som er bekreftet til Norge. Adele er for øyeblikket kanskje verdens heiteste artist. Billettene til konserten i Telenor Arena 1. mai går i salg fredag 4. desember kl.10.00.

Interessen er enorm og vi forventer et stort trykk – det kan derfor være lurt å være litt forberedt om du ønsker å øke sjansene for å få tak i billetter.

Følg denne lenken for billettsalg

TO-DO LIST

1. Er alt i orden med kontoen din?
Sørg for at du har kontroll på din billettservice-profil. Husker du passordet? Har du lagt inn/oppdatert korrekt adresse?

2. Rens nettleseren din for cookies
Har du vært inne på billettlinken før og/eller en forsalgslenke, kan det være lurt å slette cookies og nettleserhistroikk. Da er du sikret at alt fungerer.

3. Hold deg til et vindu og IKKE trykk refresh
Når du kommer i køen – IKKE refresh siden. Da kan du miste din plass i køen. Hold deg til et vindu.
Ticketmaster.no er utstyrt med et sofistikert system som er designet for å kunne håndtere stor etterspørsel på kort tid. Den virtuelle køen som dukker opp på skjermen din går faktisk fremover og vil sørge for at du får tilgang til billettkjøp så raskt som mulig. Hold ut! : )

ventetid

3. Følg med i sosiale medier
Følg med på vår Twitter- og Facebook-kanal. Skulle det skje noe vil våre følgere i sosiale medier være de som får først beskjed.
Det kan også være lurt å følge arrangøren – Live Nation Norge.

4. Sett på alarmen
Adele-billettene går i salg kl.10.00 fredag 4. desember. Sørg for at du ikke glemmer det.

5. Bestem deg for hvilket felt du vil kjøpe billetter til
salkart-adele-copy2

!Svartebørs!
Det er kun billetter kjøpt gjennom Ticketmaster Billettservice og Adele.com som garanterer deg inngang. Vi ser dessverre mange eksempler på svindel – spesielt i sammenheng med store konserter – med annenhåndssalg gjennom andre kanaler. Ikke bli lurt!

DA GJENSTÅR DET BARE Å ØNSKE LYKKE TIL 🙂

keep-calm-and-dont-refresh