Musikk

Hvilken festivaltype er du?

Endelig stråler sola, det er lyst nesten hele døgnet, og snart er det forhåpentligvis varmt nok i vannet til at man uanstrengt kan ta seg en dukkert. Rundt om i gatene har folk konkurranse med seg selv om å se kulest ut med solbriller, og stadig flere flytter ut i parkene hvor det grilles over en lav sko. Det betyr en ting – festivalsesong!

Mange mener at nordmenn er bortskjemte, og at vi ikke setter pris på de viktige tingene her i livet, men er det én ting vi vet å sette pris på, er det bra vær!
Enten man skal til Ibiza med kompisene, til sommerhuset på sørlandet med familien, eller bare være hjemme i byen, priser vi oss lykkelig over sol og varme.

Sommer er for mange synonymt med festival, og det dukker stadig opp nye festivaler som ønsker å bidra til å stimulere dette umettelige markedet. Det er rett og slett så mange kule og aktuelle festivaler, at det nesten er umulig å velge ut noen få. Snakk om luksusproblem!

Vi har ikke tenkt til å være med å bestemme hvilke festivaler du burde dra på, men vi har laget ei litta festivalapp som forhåpentligvis hjelper deg litt på veien mot avgjørelsen. Appen tar for seg hva slags musikk du liker basert på facebook likes, og setter deg deretter i bås. (Er det ikke hyggelig å bli satt i bås?:)

Prøv den da vel!

Hvilken av følgende typer tror du at du er?

Gjørmebrytern

Headbangern

Gangstern

Ravern

Klubbtryne

Fashonista

Bare er med

Del den gjerne med vennene dine, for å se hvem du bør dra på festival sammen med. Det kan jo bli litt kleint hvis du er gjørmebryter og vurderer å dra på festival med gangstern. Eller kanskje det er det som er magien? 🙂

Sjekk også ut billettservice.no for en oversikt over hva som skjer i sommer.