Festival

Hvilken festival skal du på i sommer?

Vi guider deg gjennom festivalsommeren - enten du er en musikkelsker eller bare ønsker å oppleve den norske festivalstemningen med vennegjengen. We got you.

Er du på utkikk etter en unik og minneverdig opplevelse med familie og venner i sommer?Under har vi samlet noen av Norges største festivaler innen pop, indie- og alternativ musikk. Enjoy🤩

Bergenfest

14. – 17. juni
Bergenhus Festning, Bergen

Sommeren er ikke den samme uten Bergenfest! Med en spennende lineup av både nasjonale og internasjonale artister er årets festival definitiv noe man ikke vil gå glipp av. Få med deg store navn som Iggy Pop, Sigrid, Suede, Lars Vaular, The Lumineers, Sondre Justad, Dagny og mange flere.

OverOslo

14. – 17. juni
Grefsenkollen, Oslo

OverOslo er en av Østlandets mest populære musikkfestivaler med sins pektakulære utsikt over hovedataden og spennende lineup. I juni kan du få med deg artister som Highasakite, Madrugada, Van Morrison, Sondre Justad, Chris Holsten og mange flere.

FOMA

15. – 16. juni
Sjøflyhavna, Fornebu

Fornebu Music and Arts Festival arrangeres for andre gang i fantastiske omgivelser på forsommeren ved Sjøflyhavna på Fornebu. På plakaten i år står navn som Ellie Goulding, Klovner i Kamp, Stig Brenner, Matoma og Arif. Det er bare å glede seg til to dager fylt med god musikk, kunst, og kulinariske opplevelser.

Pipfest

15. – 17. juni
Sofienbergparken, Oslo

Piknik I Parken, PiP, PiPfest, kjært barn har mange navn. PiPfest er en intim musikkfestival i Oslo med fokus på kvalitet og god musikk, med en tilbakelent og intim atmosfære. Årets lineup består blant annet av The 1975, Phoenix, Christine and the Queens, Tove Lo og Veronica Maggio. Det er bare å gled seg!

Olavsfest

28. juli – 03. august
Trondheim

Olavsfest fokuserer på å bringe sammen musikk, kunst og kultur. Det blir en uke fylt med fest, folkeliv og kvalitetskonserter med blant annet Sondre Justad, Susanne Sundfør, Metteson og Bernhoft. Få også med deg debatter og samtaler med mangfoldige kunst- og kulturuttrykk. 

Øyafestivalen

09. – 12. august
Tøyenparken, Oslo

Øya er kjent for å tiltrekke seg noen av de største navnene innen pop, indie- og alternativ musikk, og har vært en favoritt blant publikum i mange år – både for Oslo-folk og de mange tilreisende. På plakaten i år står store navn som Blur, Håkan Hellström, Wizkid, Sigrid, Susanne Sundfør. Pusha T og Boygenius.