Nyheter

Ticketmaster Awards: Stem på din favoritt og vinn Gavekort!

Gjenopplev fjorårets beste liveøyeblikk! Hva var det som ga størst inntrykk innen teater, show, konsert og festival i 2023? Stem nå og vær med i trekningen av et Ticketmaster Gavekort!

Stem her

Fjoråret var fylt med mange liveopplevelser å glede seg over – alt fra fra store internasjonale og nasjonale turnéer, til uforglemmelige festivaler, fantastiske teaterforestillinger og hysterisk morsomme humorshow. Vi ønsker å feire det aller beste innen live-underholdning, og ønsker å høre din mening. Hva var dine beste liveøyeblikk i 2023?

Ticketmaster Awards gir deg sjansen til å stemme på live-opplevelsene som betydde mest for deg. Vi trekker tre heldige vinnere av et Ticketmaster Gavekort til en verdi av NOK 1,000 – bare send inn stemme her, og du er med i trekningen

Stem på dine favoritter i kategoriene; årets show, årets norske artist, årets liveartist og årets festival-opplevelse. De nominerte er🪄

Årets show

Hva ga deg gåsehud, fikk deg til å le eller kanskje felle en tåre? Stem på din favoritt innen teater, komedie og musikal!

Årets norske artist

Hvilken norsk artist eller band mener du utmerket seg i 2023? Er det utsolgte konserthus eller de som toppa hitlistene som gjelder?

Årets liveartist

Fjoråret var preget med både nasjonale og internasjonale stjerner på norske scener. Hvilken opplevelse mener du var best?

Årets festivalopplevelse

Hvilken festival ga deg fjorårets beste opplevelse?

Hvordan funker det?

Avstemningen varer fra 29. januar – 4. februar 2024 og vinnerne av Ticketmaster Awards annonseres i løpet av februar her på bloggen og i våre sosiale medier.

Hvordan kan man vinne Ticketmaster Gavekort?

Ved å avgi din stemme er du automatisk med i trekningen av et Ticketmaster Gavekort. Etter avstemningen er avsluttet trekker vi 3 tilfeldige vinnere av et gavekort til en verdi av 1 000,- NOK.

Les mer om vilkår og betingelser her.