Musikk

Highasakite til Oslo Spektrum

Atomic Soul har gleden av å offentliggjøre at Highasakite spiller i Oslo Spektrum lørdag 18. mars. Billetter er i salg fra onsdag 24. august.

Highasakite avsluttet nylig en festivalsommer hvor de i Norge har vært headliner hos Øyafestivalen (terningkast 6 i Aftenposten og 5 i både VG og Dagbladet), Bergenfest, Pstereo, Parken og Trollrock, mens flere store internasjonale festivaler som Roskilde, Hurricane, Glastonbury, Bråvalla og Latitude også har blitt gjennomført med stil. Highasakite gjorde ved siden av dette dessuten en egen (utsolgt) slippkonsert på Village Underground i London.

Før sommeren slapp Highasakite albumet «Camp Echo» til fantastiske anmeldelser, og fulgte dermed opp «Silent Treatment», som klarte hele 94 uker i strekk og dermed ny rekord på Norges offisielle albumliste (VG-lista), på praktfullt vis.

Allerede i januar banet singelen «Someone Who´ll Get It» vei med strålende mottakelse. Det var ikke bare her hjemme i Norge folk bet seg merke i det nye materialet, singelen hadde også premiere på blant annet BBC1 i Storbritannia og Triple J i Australia, mens musikkvideoen hadde premiere på selveste Vogue. Online (stream) var det The Fader som sto for premieren.

Highasakite - Someone Who´ll Get It

Siden den gang har singelen nådd gullstatus og en førsteplass på radiolistene her til lands, mens den ved siden av overnevnte radioer også har blitt listet på blant annet dansk P3 og 1Live i Tyskland. «Someone Who´ll Get It» vokste seg forøvrig til å bli en av Triple J sine mest spilte låter over en lang periode.

Someone Who´ll Get It ble fulgt opp av andresingelen Golden Ticket, også denne gikk inn til A-listinger på blant annet P1 og P3, i tillegg til nok en playlisting på Triple J i Australia og 1Live i Tyskland, blant annet. Andresingelen, som førstesingelen, gikk dessuten helt til topps på den offisielle norske radiolisten.

Verdt å merke seg er det også at Highasakite er offentliggjort som første artist, og det norske bidraget, til årets Nobelkonsert.

Det er med stor glede vi nå kan annonsere at Highasakite spiller på selveste Oslo Spektrum den 18. mars 2017.
Før den tid reiser Highasakite ut på en 18 konserter lang turné i utlandet, nærmere bestemt 10 konserter i USA og 8 konserter rundt om i Europa. Samtlige datoer og spillesteder ligger oppe på www.highasakite.no

Billetter i salg onsdag 24. august