Nyheter

TOTO + special guest: Christopher Cross kommer til Oslo Spektrum 25. februar 2025

Pop-legendene TOTO returnerer til Norge! Denne gangen til Oslo Spektrum 25. februar 2025. På denne spektakulære kvelden har de også med seg special guest Christopher Cross.

Det er få som har hatt like stor innflytelse på popkulturen som TOTO. Gruppen har siden oppstarten på 1970-tallet tatt verden med storm, og med sine tidløse hits som «Africa», «Hold The Line» og «Rosanna», har de forblitt en av de mest kjente og bestselgende musikkgruppene i verden.

Bandet har i dag godt over 3,4 milliarder streams på Spotify alene, og Youtube-avspillingene overstiger langt over en halv milliard.

«Ord som tidløs og ikonisk blir brukt over en lav sko, men det har vel sjeldent vært mer gyldige enn i beskrivelsen av TOTO. Som alle andre fans av klassisk rock og smooth pop, kan vi knapt drømme om en bedre helaften – dette kommer til å bli en sånn kveld der alle synger med på låt etter låt. Bli med på en festaften med moderne popklassikere, fremført av mestere i faget!» sier Anita Wisløff-Menteer, Promoter All Things Live Norway.

Man kan trygt si at TOTO er norgesfavoritter. De har ved flere anledninger besøkt Oslo og spilte på både Sentrum Scene og sist i 2018 i Oslo Spektrum, til flotte anmeldelser!

«Alt dette bandet gjør borger for kvalitet, og det er som alltid en nytelse å se eminente musikere gledestrålende leke seg på scenen, selv om man ikke har noe dypt forhold til låtene. At de kanskje leverte enda bedre på Sentrum Scene for tre år siden, skyldes kanskje like mye at de var i et mindre lokale med mer intim setting. Likevel var det denne fredagskvelden en pur fornøyelse å være i Oslo Spektrum.» – Norway Rock Magazine 2018.

Når gruppa nå returnerer til Oslo Spektrum, har de med seg den amerikanske grammy-vinnende sangeren Christopher Cross som special guest.

I år har bandet vært på en omfattende turné i både USA og Europa, med et stopp i Norge, festivalen By the Border i Halden:

«Mange kritiserer Toto for ikke å være Toto lengre, men all den tid det låter så Toto som det gjør, og bandet leverer som de gjør, kan de gjerne gjøre flere bytter, så lenge jeg får se de live flere ganger, for det låter bare så ufattelig tight, og når bandet låter som de gjør når selveste Joseph Williams er ute, og nykommeren Dennis Atlas leverer vokal på dette nivået, kommer jeg tilbake!» skrev Norway Rock Magazine etter konserten på By The Border sommeren 2024.

Vi gleder oss til legendene i TOTO igjen returnerer til Oslo Spektrum! Rockefoten får garantert kjørt seg, og kanskje til og med stemmen. Når TOTO setter i gang med «Africa» eller «Hold the Line» er det umulig å ikke la seg rive med.