Musikk

First Aid Kit klar for Bergen!

First Aid Kit er klar for Bergen og Verftet  6. desember.
Billettene legges ut 19. juni her.

Eksklusivt forsalg for våre fans her tirsdag 17. juni klokken 09.00. (NB: Begrenset antall billetter)

Mye har skjedd for søstrene Klara og Johanna Söderberg siden deres coverversjon av Fleet Foxes’ “Tiger Mountain Peasant Song” gikk viralt på YouTube i 2008. Millioner av mennesker fra hele verden fikk med seg farsotten som sparket i gang deres karriere som et av Nordens sterkeste og fineste band. Da kunne du gjerne oppleve dem på en intimscene på en norsk festivalknaus, men siden den gang har de gitt ut tre knallsterke album, opptrådt på verdens største TV-kanaler og fyller nå storbyenes største klubbscener med den aller største selvfølgelighet.

My Silver lining - First Aid Kit

Nå har den kritikerroste svenske folkduoen har gjort braksuksess med deres tredje plate Stay Gold. NRK P3 skriver i sin anmeldelse at den “bugner av sommerlig lynne. Albumet er mer preget av country enn folk, og det kan virke som søstrene satser sterkere på det amerikanske markedet. Noe vi tror det vil lykkes med: First Aid Kit har en blomstrende fanskare over sjøen.

Det er nok flere enn bare oss som gleder seg til en gjensyn med søstrene. Sist gang First Aid Kit spilte i Bergen ( 2012 på Kvarteret), sto køen langt ut i gaten med mennesker hvis høyeste ønske var å være med på kalaset. Så om du har lyst å se duoen live, anbefaler vi å være tidlig ute med billetter.