Nyheter

Susanne Sundfør – 2 eksklusive og unike kirkekonserter i Tønsberg og Drammen

Susanne Sundfør inviterer for første gang til to eksklusive konserter i vakre Tønsberg Domkirke og Bragernes Kirke i Drammen i mars.

Billetter i salg torsdag 25. jan kl. 11:00


Sammen med den prisvinnende pianisten og organisten Kit Downes vil hun spille en blanding av nye og gamle låter, fremført med vokal og orgel eksklusivt.

Gjennom hennes 16 år lange artistkarriere har Sundfør levert både udødelige låter og uforglemmelige konserter, og stadig fortsetter hun å utfordre sine musikalske grenser. Disse konsertene er noe helt eget og blir intet unntak.

«Kirkekonsertene er en fortsettelse av innsatsen min de siste årene for å bringe publikum og musikere nærmere hverandre igjen etter at skjermer og digitaliseringen av den levende musikkscenen har skapt usunne forstyrrelser og avstand mellom oss.» – Susanne Sundfør

Susanne ønsker at konsertene skal bli et pusterom hvor man er til stede i øyeblikket. 

«Visste du at høyre hjernehalvdel er den delen av deg som føler seg tilknyttet alt annet, tenker helhetlig og er mindre egoistisk? Venstre hjernehalvdel gjør det motsatte. Ved å lytte til musikk og meditere byttes oppmerksomheten din fra venstre til høyre hjernehalvdel –så viktig er kunst og fokus for oss. Jeg ville gått så langt som å si at kunst er essensiell for menneskelig tilknytning.»

Så, legg bort mobilen, finn roen og fortap deg i Susanne Sundførs vakre og mystiske verden. Nyt forestillingen!  

23.03.24 Tønsberg Domkirke
24.03.24 Drammen, Bragernes Kirke