Musikk

Ezzari varmer opp for Giggs.

Vi har tatt en prat med Adam Ezzari, som for tiden slipper masse bra musikk.
Artisten og Skam-skuespilleren gleder seg veldig til å varme opp for Grime-stjernen Giggs på Parkteatret søndag 15. april.

Billetter til Giggs

Ezzari har den siste tiden gjort seg bemerket med nye og fengende låter som «Jaja (oui oui si si eywa)» og «Ikke ring meg (jeg ringer deg)».
Den 19 år gamle gutten fra Hauketo har hatt en bratt karrierekurve siden 2016, da han startet å lage musikk til beats funnet på Youtube.
Nå er han på alvor på vei opp og frem, med Universal i ryggen.

Vi har stor tro på at Ezzari er en av Norges nye stjerneskudd.

Søndag 15. april varmer Ezzari opp for en av grime-scenens største rapper, Giggs, på Parkteatret.
Høsten 2016 slapp Giggs sitt fjerde album «Landlord», en fullstendig kompromissløs utgivelse på hans eget uavhengige selskap SN1. Albumet gikk rett til #2 på den britiske albumlista og ble med det hans høyest plasserte noensinne. Med gjester som Stormzy, Dubz, Donae’o og mange fler, kombinerte det Giggs karakteristiske, tilbakelente flow med frekk humor, kreativ ordlek og høyst originale rytmer.

Billetter her

 

«Landlord» fikk strålende anmeldelser og ga den allerede prisbelønte rapperen en rekke utmerkelser og nominasjoner, blant dem Rated-pris som årets artist og MOBO-nominasjoner for beste album og beste hip hop-artist. En rekke gjesteopptredener har fulgt, deriblant to spor på fjorårets Drake-utgivelse «More Life», og med det økt oppmerksomhet også fra andre siden av Atlanteren.

I høst kom mikstapen «Wamp 2 Dem» med vers fra blant andre 2 Chainz, Young Thug, Dave, Popcaan og Donae’o. Selv om den også var tilgjengelig for gratis nedlasting på Giggs’ hjemmeside, tangerte tapen «Landlord»s salgslisterekord og gikk til andreplass i UK.