Musikk

Dette må du vite før billettsalget starter

Den gledelige nyheten om at Bruce Springsteen tar med seg The E Street Band til Ullevaal Stadion 29. juni har ført til mange spørsmål fra entusiastiske fans.

Vi har samlet sammen svarene på de vanligste spørsmålene.

Billettene går i salg torsdag 25. februar.
Les mer om konserten her

Hvor kan jeg kjøpe billettene?
Det er kun direktesalg på web og telefon til denne konserten. Altså ikke via Narvesen/7-Eleven. Billetter selges kun via billettservice.no og livenation.no.
For rullestol/ledsagerplasser: ring 815 33 133
Lenke til billettsalg.

Hva koster billettene?
Sitteplass langside: 1000,-
Sitteplass kortide: 900,-
Ståplass front: 1500,-
Ståplass: 800,-
HC/ledsager: 800,-
Alle priser inkluderer billettavgift.

Hvor mange billetter kan jeg kjøpe?
Det er en øvre grense på maks 6 billetter per kunde, med unntak av sitteplasser på langsiden som har en begrensning på maks 4 per kunde.

Er det aldersgrense på konserten?
Konserten har ingen nedre aldersgrense, men barn under 15 år bør være i følge med en voksen edru person over 23 år.

Plass til rullestolbrukere
Plass for rullestol og ledsager selges kun på telefon 815 33 133.
Rullestolbrukere henvises til et eget område eller plattform på gressmatten som gir en god utsikt til scenen og en trygg konsertopplevelse. Begrenset antall plasser. Rullestolbrukere blir prioritert. Andre med bevegelsesvansker deretter, ledsagere vil måtte stå på omkringliggende område ved fullt på rampen. Rullestolbrukere skal benytte inngang «16 VG-svingen»

Viktige tidspunkt
Portene inn til konsertområdet åpner kl. 17.00, Konsertstart ca. kl. 19:00. Konserten avsluttes ca kl 23:00. Ingen support.

Servering
Det er servering av mat og drikke inne på Ullevaal Stadion.

Kan jeg kjøpe billetter til konserten på Viagogo og lignende steder?
Ikke kjøp billetter av ukjente eller via uautoriserte kanaler som Viagogo og Finn.no! Billetter kjøpt her kan være ugyldige/falske, og i verste fall blir du nektet å komme inn. Den eneste måten du er 100 % sikker på at du har kjøpt en ekte billett, er om du kjøper billettene dine via billettservice.no eller livenation.no.
To-do-list

Hvordan skaffe seg billetter kjappest mulig? Do’s and dont’s!
For å gjøre billettkjøpet ditt så hurtig og smertefritt som mulig, har vi her samlet sammen noen gode tips vi håper vil være til hjelp.

 • Logg inn på profilen din før salget starter, og søk frem arrangementet. Har du ikke profil, registrer deg i dag.
 • Vær klar ved salgsstart. Åpne kun et vindu i internettbrowseren.
 • Det er ingen fordel i å operere med flere browsere/vinduer, du risikerer da å bli kastet ut av køen.
 • Sørg gjerne for at nettbrowseren din er oppdatert med tanke på Java og Adobe Flash, og at du bruker den siste utgaven av browseren.
 • Når/hvis du kommer i køen – IKKE refresh siden. Da kan du miste din plass i køen.
 • Ha klart ditt betalingskort før salget starter. Eventuell benytt Klarna (faktura) som betalingsalternativ, dette har 18-årsaldersgrense.
 • Vær nøye på at du taster inn riktig kortinformasjon når du betaler.
 • Skulle du få tak i plasser du ikke er fornøyd med, vær oppmerksom på at du risikerer å ikke få billetter i det hele tatt om du «slipper» disse plassene ut i systemet igjen.
 • Skulle du uheldigvis ikke få tak i billetter, ikke la deg friste til å kjøpe billetter andre steder. Det er mange billetthaier i både norsk og internasjonalt farvann som ikke har ærlige hensikter. Ved alle store konserter opplever mange å bli svindlet.
 • Vær oppmerksom på at kjøpet er gjennomført først når du kommer til bekreftelsessiden og mottar en bekreftelsesmail.
 • Du kan kjøpe billetter enten via billettservice.no, vår Ticketmaster app eller på telefon 815 33 133.
 • Du har 10 minutter på å gjennomføre kjøpet. Bruker du lengre tid, vil billettene dine frigjøres for salg igjen.
 • Selv om du står i køen er du ikke garantert billetter. Til store konserter vil det ofte være mye større etterspørsel enn antall billetter.

Hvordan fungerer køsystemet på billettservice.no?
Billettservice.no er utstyrt med et sofistikert system som er designet for å kunne håndtere stor etterspørsel på kort tid. Slik fungerer det:

Salget til et arrangement starter typisk kl.09.00. I timene frem mot salgsstart stiger aktivitetsnivået på billettservice.no. Den økte trafikken overvåkes nøye, da den kan skape forsinkelser av visninger på nettsiden om den ikke reguleres. Nettopp derfor fastetter vi løpende et maksimalt antall besøkende som slippes inn på siden, litt etter litt. Dette gjør vi for å sikre at billettservice.no skal fungere optimalt uten større forsinkelser. Derfor vil du som bruker kunne oppleve – når trafikken er på sitt høyeste – at du ikke får tilgang til selve billettservice.no eller et arrangement, men i stedet vil møte en kø-side.

Man havner ikke i køen før salget starter. Kø-siden vil muligens være synlig før, men det endrer ikke på det faktum at ingen plasseres i køen før salgsstart. I de påfølgende minuttene etter salget starter, slipper vi inn et begrenset antall brukere på samme tid. Det gjør vi for å sikre  at alt fungerer – og at det kan selges billetter gjennom alle være salgskanaler – inkludert billettservice.no, iPhone-appen og på telefon. Underveis i salget slipper vi opp adgangen, det vil si at vi gradvis slipper flere inn fra køen til kjøpsprosessen.

Merk følgende: Køen nullstilles kl. 09.00, og deretter slippes kun et begrenset antall kunder inn av gangen til billettsalget. Du får med andre ord ikke fordel av å klikke deg inn på arrangementet tidligere.

Følg med i sosiale medier
Følg med på vår Twitter- og Facebook-kanal. Skulle det skje noe vil våre følgere i sosiale medier være de som får først beskjed.
Det er også lurt å følge arrangøren – Live Nation.

Lenke til billettsalg

Da er det bare å begynne å glede seg…

Bruce Springsteen - Born to Run (Official Video)