Musikk

Billettservice er nå Ticketmaster

Fra og med 6. april 2016 vil Norges ledende markedsplass for billettkjøp skifte navn fra Billettservice til Ticketmaster Norge.

Billettservice blir dermed en fullintegrert del av det verdensledende billettselskapet Ticketmaster. 

21 markeder forenes nå under samme merkevare, med global rekkevidde og sterk lokal markedskunnskap.

Billettservice er stolte over vår historie som landets største og beste billettselskap siden oppstarten i 1977. Vi er også en del av en internasjonal familie, og det er et naturlig steg for oss å ha samme navn i alle land. Vi er sikre på at at dette kommer til å styrke oss og gi oss enda større muskler i årene som kommer, sier daglig leder i Ticketmaster Norge Kristian Seljeset.

Billettservice - Ticketmaster //Rebrand

Navnebyttet innebærer at arrangører i enda større grad får muligheten til å utnytte Ticketmasters globale nettverk, produkter og tjenester ved markedsføring av sine arrangementer, samt et billettsystem i verdensklasse. Publikum kommer nå lettere til åkunne finne arrangementer verden over.

Domenet for Norges største markedsplass for billettkjøp, med over 1 million besøkende i måneden, vil fra og med i dag være ticketmaster.no.

– Relasjonen med våre kunder er det viktigste for oss. Kundene oppfatter oss som er trygt sted å handle billetter og som profesjonelle i en industri hvor det også finnes en rekke useriøse aktører. Navnebyttet vil styrke oss ytterligere og gi oss store muligheter, sier Tormod Kval Olsen, markedssjef i Ticketmaster Norge.