Nyheter

Ticketmaster Awards 2024: Og vinnerne er..

Publikum har talt, og fjorårets beste live-øyeblikk er kåret. Sjekk ut vinnerne av Ticketmaster Awards '24!

Fjoråret var fylt med mange liveopplevelser å glede seg over – alt fra fra store internasjonale og nasjonale turnéer, til uforglemmelige festivaler, fantastiske teaterforestillinger og hysterisk morsomme humorshow. Under Ticketmaster Awards kunne publikum stemme på Årets show, årets norske artist, årets liveartist og årets festivalopplevelse.

Her har du vinnerne av årets Ticketmaster Awards 🏆

Årets show: Mamma Mia! Under åpen himmel!

Musikalens største
utendørsturné besøkte Bergen i fjor sommer og det var en stor hit blant publikum! Besetningen fra Londons West End var så populære at det ble satt opp ekstra show 2. juli!
Gratulerer!

Årets norske artist: Kaizers Orchestra

2023 var året Kaizers Orchestra gjorde comeback med 56 utsolgte konserter fordelt på fire byer. Ikke nok med at de «tok over» et spillested i hver by i en måned, med seg på turné hadde de også en egen pop-up butikk. Hele høsten var Norge preget av Kaizers-feber, og det er ingen overraskelse at de vant prisen for årets norske artist.
Gratulerer!

Årets liveartist: Kaizers Orchestra

Årets norske artist ble også årets liveartist. Det er en grunn til at man står i kø i opp til seks timer utenfor spillestedet for å stå fremst på en Kaizers-konsert. Bandet har opp til flere ganger blitt omtalt som Norges beste liveband, en tittel vi kan si oss enig i! Ble du kveldens Margarita kanskje?

Årets festivalopplevelse: Tons of Rock

Publikum har talt: Tons of Rock vinner Årets festivalopplevelse for andre året på rad! I 2023 ble festivalen utvidet til 4 dager med blant annet Guns n’ Roses, Ghost, Behemoth, Kvelertak og The Dogs på plakaten. God musikk, god mat og ikke minst god stemning!
Velfortjent seier – gratulerer!

Gratulerer så mye til alle vinnerne! Vi gleder oss til enda et år fylt med uforglemmelige live-opplevelser 💙 Ønsker du å se noen av vinnerne live i 2024? Finn billetter under👇