Musikk

Festivalsesongen starter med by:Larm

Det er fredag, og under to uker til by:Larm inntar Oslos gater. Det blir en halv uke fullspekket med up-and-coming artister, samt en lærings- og nettverkingsarena for musikkbransjen. Dette er virkelig uken hvor man har muligheten til å få seg mange nye venner og oppdage flere spennende, nye artister. By:Larm er med andre ord noe man ikke vil gå glipp av!

Fra onsdag 2. til lørdag 5. mars har du mulighet til å oppleve en hel rekke konserter med både kjente og ukjente artister fra blant annet Skandinavia, England og USA. Christine Dancke flytter også sitt daglige musikkprogram på P3 til Youngstorget på dagstid under by:Larm. Der kan man se artister som Kristian Kristensen, Kaveh og CHINAH. By:Larm tilbyr dermed liveopptredener fra morgen til kveld! Under ser du de siste lanserte artistene for årets festival.

IMG_3325-1200x1200

Sjekk ut fullt artistprogram her

by:Larm er delt mellom å være en arena for livemusikk for publikum og konferanse for musikkbransjen. For å delta på konferansedelen, må du ha en egen delegatbillett. 

Sjekk ut fullt program for konferanser her

Er du student?

Alle studenter får studentrabatt både på vanlig festivalbillett og delegatpassene!
Om du kun er interessert i musikken (artistene og konsertene), har du mulighet til å kjøpe dagspass til de enkelte dagene. Det er likevel ikke mulig å kjøpe enkeltbillett til de ulike konsertene.

Kjøp billetter her

Du kan lese mer om festivalen på deres nettside bylarm.no

eab4f166b768d7c7ae7f7785219a000c4ff3bd307c9ba98a38c3a74cad53156b

Sjekk ut den offisielle spillelisten for årets by:Larm her