Musikk

Fire nye slipp til Cloud Nine Festival!

Det har allerede vært kjent en stund at Sonny Alven, James Vincent McMorrow og Teemid skulle delta på Kygo sin Cloud Nine Festival i Bergen i sommer. Om ikke dette var en glede nok i seg selv, har det i dag kommet FIRE nye store slipp til festivalen!

Kygo er for øyeblikket på sin aller første verdensturné med sitt kommende album Cloud Nine. Turnéen strekker seg over 22 forskjellige byer i Nord-Amerika, og rundtom Europa.

kygo-cloud-nine-tour-poster-2015-billboard-620

Norge er desverre ikke prioritert på denne turnéen, men i stedet legger Kygo opp til en eksklusiv storaften i hjembyen Bergen for sine Norske fans.

Cloud Nine Festival presented by Kygo finner sted på Bergenhus Festning lørdag 20. august. Kygo har invitert med seg syv utvalgte gjesteartister på det som blir hans største enkeltstående konsertarrangement i Norge så langt i karrieren!

I dag fikk vi vite at Matt Corby, Labrinth, Conrad Sewell og Filous også skal opptre på festivalen! For bare noen uker siden overrasket Kygo fansen med låten Fragile sammen med Labrinth, mens han i fjor fikk en stor hit med Firestone med Conrad Sewell.

Kveldens lineup består av:

Kygo (NO) // Matt Corby (AUS) // Labrinth (UK) // Conrad Sewell (AUS) // James Vincent McMorrow (IRL) // Filous (AT) // Teemid (FRA) // Sonny Alven (NO)

Vi kan forvente en helaften fylt med nye og gamle hits, overraskelser og vilt god stemning!

Billetter til Cloud Nine Festival presented by Kygo finner du her. FÅ BILLETTER IGJEN.