Nyheter

SUKSESSFESTIVALEN NEON SLIPPER LINEUPEN TIL 2024!

I 2022 gjorde NEON utslag på Richters skala med en helnorsk line-up som fikk hele Norge til å prate om årets festival-nykommer og årets festival beviste at NEON er her for å bli!

Billetter i salg man 23.okt kl. 10!

Det er en glede for NEON å dele de første artistene til neste års festival!

Da de annonserte at de skulle spille igjen, solgte Kaizers Orchestra 82 000 billetter på utrolige 14 minutter. «Et legendarisk stykke norsk musikkhistorie» skrev Musikknyheter etter deres første konsert i Oslo nå i oktober og ga 10 av 10 mulige. 56 stappfulle konserter spiller de nå i høst og til sommeren kommer et av tidenes desidert største norske rockeband til Vaulen. Kaizers Orchestra har gitt ut åtte studioalbum mellom 2001-2012. Hver og én av disse gikk til toppen av salgslistene i Norge. Hiten «Hjerteknuser» har vært bandets mest populære sang siden den ble gitt ut i 2010 og i 2022 klatret låten opp på andreplass på Spotify etter den gikk viralt på TikTok.

Siden Jason Derulo slo gjennom med sin 5x RIAA platina-sertifiserte singel, «Whatcha Say», har den prisbelønnede sangeren og låtskriveren opparbeidet seg en nettoverdi på over 100 millioner dollar, solgt mer enn 250 millioner singler og oppnådd 15 platinasingler inkludert «Wiggle», «Talk Dirty», «Want to Want Me», «Trumpets», «It Girl», «In My Head», «Ridin’ Solo», «Don’t Wanna Go Home», «Marry Me», «The Other Side, «Get Ugly», «Swalla», «Savage Love» og «Take You Dancing». Fra starten av hans solokarriere i 2009 har han over 18,2 milliarder steams, samt bygget opp en dedikert fanbase på sosiale medier med over 117 millioner følgere på sine plattformer. I februar spiller han konsert i Oslo Spektrum og vi er glade for at han ENDELIG tar turen til NEON i juni!

Med over fire milliarder strømninger med sanger som «Hurt So Good», «Think Before I Talk» og «Emotion» har Astrid S toppet hitlistene gang på gang. Hun har uten tvil holdt seg travel med seks EPer og utsolgte verdensturneer. I 2018 vant hun Norges fremste musikkpris “Årets Spellemann”, og dette lenge før hennes første debutalbum «Leave It Beautiful» kom ut i 2020. Endelig er hele Trøndelag og Norges Astrid bekreftet til Neon!

Tom Odell er et kjært navn for mange nordmenn, han har spilt her flere ganger – både egne konserter og festivalspillinger. Han blir sammenlignet med Elton John, Coldplay og Rufus Wainwright for hans låtskriving, scenetekke og faste plass bak pianoet. Den britiske yndlingen fikk mye oppmerksomhet med debut-EPen «Songs from Another Love» i 2012 og den over 10 år gamle låta «Another Love» gikk i fjor viralt på Tiktok.

Uten et major label i ryggen har Kjartan Lauritzen fra Balestrand bygget seg opp til å bli Norges nye rap-superhelt med tidlige låter som «Havanna», «Fredag» og «Nyte D». I 2021 ble han en del av Warner Music, og ga ut sitt debutalbum «Kjartanisme» til kritikere og fansen sin store begeistring. Kjartanismen gjorde sitt inntog i landet med låter som «Million» og «TADA», før han abdiserte som profet og gikk videre til å gi ut singler som «Gira», «Shakira», «Skaol Skadle» og sommerhiten «Badebussen». Han er kjent for å by på seg selv, og skaper en unik kontakt med publikum. For dette har P3 Gull nominert han to ganger til «årets live artist». Kom på konsert, og du vil kjenne en varm følelse stryke deg forsiktig på sjela, og en stemme vil viske deg ømt i øret; «dette var ikkje eit dumt val, min gode ven».

Siden gjennombruddet som 15-åring i 2018, har Emma Steinbakken tilbakelagt en reise få norske artister kan matche. Debutsingelen «Not Gonna Cry» har høstet over 25 millioner avspillinger, hitlistene er allerede besteget tre ganger og i 2023 kom endelig den etterlengtede albumdebuten «Home». Men selv etter å ha vokst til å bli en av landets største popstjerner, og med et snart utsolgt soloshow i Oslo Spektrum rett rundt hjørnet, er fortsatt nærhet og ærlighet viktige stikkord for Emma – både i livet og i låtskrivingen.

Det finnes ingen bedre måte å starte sommeren på enn med alle vennene og favorittartistene dine på NEON 2024