Teater

Hjelp, det er høstferie!

Det er igjen tid for høstferie, og som alltid kan det være utfordrende å finne på noe spennende med hele familien. Men ikke fortvil, vi har plukket ut noen arrangementer som passer for både store og små!

Sjokoladebesøk på Freia

Hva passer vel bedre på en høstdag enn å omgi seg med deilig sjokolade i magiske Freialand? Dere lærer om kakaoens historie og ser deler av sjokoladeproduksjonen, og får til og med støpe deres egen melkesjokolade! Omgitt av flotte Munchmalerier og duften av sjokolade er dette en aktivitet alle kan nyte. NB: Nedre aldersgrense 10 år.

Omvisninger hver dag. Billetter finner du her

 

Feriepop Funkybeat på Popsenteret

Popsenterets eget opplegg for høstferien, Funkybeats, byr på moro, lek med ord, musikk og dans. De inviterer til å bli med å lære en helt ny og fengende låt, før dere til slutt sammen synger deres flunkende nye hit ”Funkybeats” i studio! Billetten inkluderer også inngang på selve museet, med masse spennende underholdningseffekter og –historie.

Billetter finner du her

 

Omvisning i NRK, Marienlyst

Lurer du på hvordan et ekte TV-studio ser ut? Kan du gjette hvor mange kostymer som finnes i kjelleren hos NRK? Her er muligheten for å se de store studioene hvor underholdningsprogrammene til NRK produseres. I tillegg besøkes verkstedet og kostymelageret, hvor dere får se hvor kulissene lages og kostymer fra kjente TV-program gjennom tidene. Dere besøker også Radioteaterets studio, og får se hvordan studioet fungerer, samt innblikk i hvordan hørespill lages. Den informerende og underholdende omvisningen hos statskanalen foregår hver dag i hele ferien, og kan bestilles her.

 

Karius og Baktus på Oslo Nye Teater

Den kjente fortellingen om Karius og Baktus, av folkekjære Thorbjørn Egner, kan igjen oppleves på Oslo Nye Teater. Med sjarm og iver hamrer Karius og Baktus seg til rette i tennene til Jens, og vi får oppleve denne klassikeren gjennom et levende barneteater på barnas premisser. Spennende for de minste, og nostalgi for de eldste. Forestillingen går 7., 14. og 21. oktober.

Billetter finner du her.

 

Den lille muldvarpen på Oslo Nye Trikkestallen

VG kaller det en ”frydefull fest”, og Aftenposten et ”herlig teater for de minste”. Opplev den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans på Oslo Nye Trikkestallen på Torshov. Basert på den populære barneboka med samme navn, kan dere gjennom nye sanger og flere karakterer oppleve en humoristisk og informativ historie for de minste. Forestillingen går hele høstferien.

Billetter finner du her.

 

Kammerkonsert på Munchmuseet: Schönberg + Mozart

Oslo Filharmoniens strykere fyller lørdag 7.oktober Munchmuseet med klassisk musikk i form av Schönberg og Mozart. Dette er en gylden mulighet for dobbel kulturelt innslag, da konsertbilletten også fungerer som inngang til selve Munchmuseet. Inne på museet kan de yngste også bli med på en spennende jakt i utstillingen, hvor de leter etter detaljer og former i bildene og skal plassere dem på riktig sted.

Billetter finner du her.

 

Ticketmaster.no finner du fullstendig oversikt over alt spennende som skjer av musikk, teater og sport fremover – enten det er høstferie eller ei!