Teater

De tre musketerer på Folketeateret

Herlig galskap på Folketeateret – Pressen jubler over «De Tre Musketerer»!

Det er snart tid for De Tre Musketerer på Folketeateret. Musikalen høster gode kritikker og billettene flyr unna!

Musikalen er basert på fortellingen til Alexandre Dumas. Her er det Alexander Mørk-Eidem som står bak regien og bearbeidelsen. Hans annerledes versjon av De tre musketerer tilbyr en gjennomført produksjon med 80-talls rockehits blandet med Dumas’s barokkepoke. Noen av artistene det er lånt sanger av er Bon Jovi, Madonna, Billy Joel og Annie Lennox. I rollen som D’Artagnan finner vi Benjamin Helstad. De andre musketerene spilles av Mattis Herman Nyquist, Henrik Rafaelsen og Robert Skjærstad. En av de som utmerker seg er Trond Fausa Aurvåg i en dobbeltrolle som den franske kongen og hertugen av Buckingham. Under premieren dukket også Ari Behn opp i en mindre rolle. Skal vi tror anmeldelsene er De tre musketerer verdt turen ned til Folketeateret.

Folketeateret beskriver selv musikalen som«en eventyrlig fortid møter en moderne verden. I en upretensiøs blanding av populærkultur fra tidligere tiår frem til i dag. Han flytter våre helter inn i puddelfriserte rockere, med musikk, artister og mote fra 80-tallet.»

Trond Fausa Aurvåg og Eindride Eidsvold - De tre musketerer

terningkast5

«Trond Fausa Aurvåg er helt konge. På alle måter. I en dobbeltrolle som den vanvittige fjollete og tøvete franske kongen og hertugen av Buckingham spiller han ut rene slapstick komedien av verbale og fysiske morsomheter.»  –  Borghild Maaland, VG.

terningkast5

«Sex, drugs and rock’n’roll – Fortid og samtid møtes i kaotisk eventyr, XXL utstyr og hele 80-tallets lydspor.» – Mona Levin, Aftenposten.

terningkast5

«De tre musketerer morer seg, og oss, med et gjensyn med 1980-tallskulturen – reflektert gjennom vårt eget tiårs metamoro-i-retromoro-blikk» – Lillian Bikset, Dagbladet.

 

De tre Musketerer på Folketeateret - 30

Musikalen spiller 26. februar – 14. mars. Billettene går fort, så sikre deg de beste plassene nå!

Kjøp billetter her!

 

InstagramButton