Musikk

Vikingskipet Open Air

På Vikingskipet Open Air kan du se Kaizers Orchestra, Skaar og Sondre Justad under åpen himmel! Kom å se årets musikalske høydepunkt i Hamar.

Velkommen til en spektakulær konsertdag under åpen himmel ved Vikingskipet i Hamar! Her får du oppleve tre fantastiske artister som hver har satt sine tydelige spor i musikkverdenen.

Først opp, har vi KAIZERS ORCHESTRA, som gjorde en sensasjonell gjenforening med 82 000 solgte billetter på bare 14 minutter. Musikknyheter ga deres nylige konsert i Oslo en perfekt 10 av 10 og beskrev det som et «legendarisk stykke norsk musikkhistorie.» Kaizers Orchestra har toppet norske salgslistene med hvert av sine åtte studioalbum, og låten «Hjerteknuser» er fortsatt en favoritt etter å ha gått viralt på TikTok og nådd andreplassen på Spotify.

Neste opp er SONDRE JUSTAD, en liveartist av ypperste klasse. Etter en pause kom han tilbake med to utsolgte konserter i Oslo Spektrum og sitt mest kritikerroste album, «En anna mæ.» Hans låter som «Sorry,» «Pause fra mæ sjøl,» og «Meninga med livet» har dominert både radiolistene og hitlistene. Sondre og hans faste band har levert imponerende turnéer og planlegger en storslått festivalturné i hele landet.

Sist, men ikke minst, har vi SKAAR, den talentfulle 24-åringen fra Stord. Med sin fengende popmusikk har SKAAR markert seg som en av de mest spennende nye artistene i Norge. Hun ble nominert til Spellemann-prisen og P3 Gull for sitt debut-EP «The Other Side Of Waiting» og har blitt anerkjent som et stjerneskudd i bransjen etter en kritikerrost opptreden på by:Larm 2020.

Dette blir årets musikalske høydepunkt i Hamar med en trio av artister som har satt sitt preg på den norske musikkscenen! Dette kan også være den perfekte julegaven!