Museum

Norsk sommer er best!

Det er snart sommer igjen og ferieplanleggingen er i full gang for de fleste, men det er ikke alle som skal ut på eksotiske strandferier, storbyferie eller roadtrip på tvers av USA. Noen av oss skal tilbringe sommeren hjemme, men fortvil ikke, det er mye spennende du kan finne på her i Norge også. Når solen skinner over vårt vakre land finnes det ikke noe bedre sted å være!

Foto: Eystein Kolstø Strømøy

Foto: Eystein Kolstø Strømøy

Vi er så heldige at det gjennom hele sommeren er mange flotte festivaler og konserter som blir arrangert over hele landet med både internasjonale stjerner og våre norske favoritter. Du kan velge og vrake i festivaler som Bergenfest, Stavernfestivalen, Skral festival, Palmesus og ikke minst Øya festivalen. Festivaler er også den perfekte måten å oppdage nye artister du ikke har hørt om før. Sjekk ut vår oversikt over festivaler her, og konserter her!

Ta med deg vennene dine og en piknik-kurv full av goder og rett nesen mot parken eller stranden. Å tilbringe dagen med fine folk i solen med god mat og drikke kan virkelig gi deg feriefølelse.

Det er også fullt av aktiviteter man kan finne på om sommeren. Er det noe vi har mye av her i Norge, så er det flott natur, så hvorfor ikke utnytte det ved å ta en camping tur i skogen, prøve paddleboarding eller kanskje hoppe i fallskjerm?

 

Edvard Munch, The Scream, 1893-1910

Regnværsdager

Det er ikke til å komme unna at det kommer dager med dårlig vær også, men det betyr ikke at man må sitte inne å se på repriser av en serie du egentlig ikke liker. Hva med å ta en tur på museum? gjennom hele sommeren kan du for eksempel ta turen til Munch Museet for å få med deg den unike utstillingen Van Gogh + Munch.

En liten roadtrip er midt i blinken når det er ruskevær ute. Sett dere i bilen, skru på musikken og kjør! Man trenger ikke legge store planer eller å dra langt for å finne noe morsomt å gjøre når det regner.

Tar du ferien i Norge i år?

InstagramButton