Festival

Vil du se Tom Odell, Massive Attack, The Kills og mange mange fler denne sommeren?

Vi gleder oss stort til årets festivalsommer. Tom Odell kommer tilbake til Norge og denne gangen besøker han fire festivaler. Keane har 20-års jubileum for debutalbumet "Hopes and fears", PJ Harvey kommer til vestlandet og østlandet. Sjekk ut noen av sommerens anbefalinger her!

Tom Odell
Neon | Vaulen | Bergenfest | Piknik i Parken

Sist gang Tom Odell spilte på festival i Norge var under Piknik i Parken i 2022. Er «Another Love» bedre live? I sommer har du flere muligheter til å oppleve låten og Tom Odell live!

Benjamin Ingrosso
Vaulen | Bergenfest

Fikk du ikke med deg Benjamin Ingrosso på NEON i fjor? Eller da han solgte ut x2 Sentrum Scene i år? Nå har du muligheten til å oppleve han på Vaulen i Stavanger og Palmesus i Kristiansand!


Keane
Vaulen| Parkenfestivalen

Everybody’s changing and I don’t feel the same var det mange som sang på for 20 år siden. I år feirer nemlig debutalbumet til Keane, Hopes and Fears, 20 år. Dette feires med sommerturné, og selvsagt kommer Keane til norske festivaler i sommer!

Jungle
Bergenfest | OverOslo

Sist vi så Jungle på festival var under Piknik i Parken for to år siden. Siden sist har låten deres Back On 74 gått viralt og tidligere i år spilte de på et utsolgt Sentrum Scene.

James Arthur
Bergenfest

Gikk du glipp av James Arthur tidligere i år på Sentrum Scene? Frykt ikke! Han spiller nemlig på Bergenfest i sommer! og vi gleder oss!

PJ Harvey
Bergenfest | Øyafestivalen

PJ Harvey spilte to utsolgte konserter i Oslo tidligere i år, og denne sommeren vender hun tilbake til hovedstaden og vestlandets hovedstad.

Dagny
OverOslo | Høllafæst

Dagny skal på sommerturné og selvsagt skal hun spille på festivaler. Gikk du glipp av den utsolgte konserten i Oslo Spektrum? Nå har du muligheten til å oppleve denne stjerna live!

Massive Attack
Piknik i Parken

Massive Attack var på lineupen til Piknik i Parken i 2020 og 2021. Og i år kommer endelig lyden av 90-tallet endelig til Sofienbergparken! Dette har vi venta lenge på»

The Kills
Øyafestivalen

Alison Mosshart og Jamie Hince er The Kills. Sammen lager de minimalistisk, energisk og rastløs rock med elektronisk inspirasjon. Sist de spilte på Øya var i 2016 og nå kommer de endelig tilbake!