Museum

Museumsvisit i sommer?

Det er sommer, det er av og til sol og de fleste av oss har ferie. Enten man bor i Oslo eller er her som turist, kan man glede seg over et rikt utvalg av kulturarrangementer. Konserter, festivaler, teater og stand up arrangeres over en lav sko, og her er det virkelig noe for alle og en hver! Vi har en hel haug med billetter til disse ulike arrangementene. Visste du at vi nå også har billetter til en rekke museer rundt om i byen? På billettservice.no (evt. den nye fine appen vår) finnes det et rikt utvalg over ulike museums- og utstillingstilbud. Vi har også snekret sammen en liste over de mest aktuelle museene i sommer. Sjekk den ut og bli inspirert:

                                                                                                           

Astrup Fearnley Museet
Privateid samtidskunstmuseum som for tiden er aktuell med Erling Kagges «A Love Story»-utstilling. I tillegg til denne, har Astrup Fearnley sin egne omfattende samling. Bygningen og beliggenheten er verdt turen i seg selv.

Nic Lehoux

Foto: Nic Lehoux

 

Munchmuseet

Munchmuseet er for tiden aktuell med utstillingen Van Gogh + Munch. Dette er første gang de to spektakulære kunstnerne er å oppleve under samme tak. Ta med familie og venner til en hyggelig dag på Tøyen!

munchmuseet1.1432278991

Van Gogh + Munch

 

Kon-Tiki Museet

Kon-Tiki Museet holder til på idylliske Bygdøynes i Oslo, og huser fartøy og kulturgjenstander fra Thor Heyerdahls ekspedisjoner. Heyerdahl vant verdensberømmelse da han i 1947 krysset Stillehavet med Kon-Tiki.

kon-tiki.no

kon-tiki.no

 

Nobels Fredssenter

Ta turen til Rådhusplassen, og Nobels Fredssenter! De faste utstillingene forteller historien om Alfred Nobel, fredsprisvinnerne og deres engasjerende og banebrytende arbeid. De skiftende utstillingene gir innsikt i aktuelle temaer knyttet til krig, fred og konfliktløsning, ofte presentert på nye og overraskende måter.

Illustrasjon: Norske Grønnsaker

Illustrasjon: Norske Grønnsaker

 

Åpent slott

Slottet holder åpent for publikum gjennom hele sommeren. Dette er en unik måte å få oppleve det kongelige slott fra innsiden. Kanskje kommer kongen også?

TellUs_10517_23_large

visitnorway.no