Humor

Ricky Gervais returnerer til Norge

Storbritannias største komiker er klar for en massiv turné i 2023! Den prisvinnende komikeren, skuespilleren, forfatteren og regissøren annonserer flere datoer på sin «Armageddon World Tour».

Billetter i salg 31. mars kl. 10!

Det gledes til gjensyn med Ricky Gervais i Oslo Spektrum lørdag 23. september, hans forrige show der i 2020 solgte ut på rekordtid!

Ricky har allerede besøkt noen av de største arenaene i Storbritannia med «Armageddon», og til publikums store glede legger han nå til flere europeiske datoer på turneen. Allerede i sommer vil han også stå på scenen i USA og Canada, hvor han gjør et av sine største show noensinne på Hollywood Bowl i Los Angeles. 

Gervais sin forrige turné, «SuperNature», var mildt sagt en enorm suksess. I ettertid har den blitt en av de mest sette stand-up spesialene på Netflix, som har gjort at de naturligvis har sikret seg rettighetene til «Armageddon». Den nye spesialen vil komme på skjermen i 2024. Ricky er også å se i sin kritikerroste mørke komiserie «After Life» på samme plattform.

Ricky Gervais, skaperen av «The Office» og «Extras», har vunnet 3 Golden Globes, 2 Emmys og 7 Bafta-priser. «The Office» er en av de mest suksessfulle britiske komediene gjennom tidene og Gervais er ansett som en av de mest innflytelsesrike britiske komikerne siden Charlie Chaplin.

Det er alltid rift om billettene når Ricky kommer til byen, så her må du være rask!

Aldersgrense 16 år. Barn under 16 år kun i følge med voksen/18 år (legitimasjonsplikt). Forestillingen har et voksent innhold.