Ukas anbefaling

Ukas anbefaling (25)

Sommeren er her for fullt, og denne uka kan du oppleve både konserter og festivaler i hele landet😎

Tons of Rock

Ekebergsletta, Oslo | Onsdag – Lørdag

Tons of Rock har på 8 år blitt Norges største metal- og rockefestival og det store, årlige samlingspunktet for alle rocke- og metalfans i Norge.

Opplev hele 45 band
og mange andre aktiviteter på idylliske Ekebergsletta!

BERGEN CALLING: Robbie Williams

Bergenhus Festning, Bergen | Torsdag

Support: Morten Abel og Gaz Coombes

Bergen Calling // Bergen Live // Live Nation presenterer Robbie Williams til Koengen på torsdag! Kjøp billetter til éndagsfestivalen Bergen Calling 2023!

Elvebris

Sagtjernet Amfi, Elverum | Fredag & Lørdag

Elvebris er innlandets nye festival og finner sted på Sagtjernet Amfi i Elverum på fredag og lørdag. Opplev Norske og Internasjonale artister, og masse annet spennende på et av Norges mest unike festivalområder!

HalvØya

Odderøya, Kristiansand | Fredag & Lørdag

En liten og intim elektronika-festival som serveres på Søndre Batteri. Du får oppleve et bredt spekter elektronisk musikk i nydelige omgivelser ved havgapet på Odderøya i Kristiansand.

Steinkjerfestivalen

Steinkjer | Fredag & Lørdag

En av Trøndelags største musikkfestivaler avholdes til helgen! Opplev et intimt og stemningsfylt festivalområde på en folkefest midt i landet.

Du kan oppleve mer enn bare musikk, hvor festivalen byr på flere arrangementer!

Fredvikafestivalen

Fredvika, Gjøvik | Fredag & Lørdag

En festival av musikkhjerter, for musikkhjerter!

Hovedfokuset ligger på musikk inne sjangre som pop, rock, og hiphop. Både fredag og lørdag denne uken kan du være en del av en inkluderende festival preget av høy kvalitet.

Robbie Williams – XXV Tour 2023

Telenor Arena, Fornebu | Lørdag

Turneen vil være en del av feiringen av Robbie`s 25 år som solo artist og release av hans nye album «XXV», som inneholder noen av hans største hits og fan-favoritter gjennom tidene i hans solokarriere!