Ukas anbefaling

Ukas anbefaling (25)

Sommeren er her for fullt, og denne uka kan du oppleve bĂ„de konserter og festivaler i hele landet😎

Tons of Rock

Ekebergsletta, Oslo | Onsdag – LĂžrdag

Tons of Rock har pÄ 8 Är blitt Norges stÞrste metal- og rockefestival og det store, Ärlige samlingspunktet for alle rocke- og metalfans i Norge.

Opplev hele 45 band
og mange andre aktiviteter pÄ idylliske Ekebergsletta!

BERGEN CALLING: Robbie Williams

Bergenhus Festning, Bergen | Torsdag

Support: Morten Abel og Gaz Coombes

Bergen Calling // Bergen Live // Live Nation presenterer Robbie Williams til Koengen pÄ torsdag! KjÞp billetter til éndagsfestivalen Bergen Calling 2023!

Elvebris

Sagtjernet Amfi, Elverum | Fredag & LĂžrdag

Elvebris er innlandets nye festival og finner sted pÄ Sagtjernet Amfi i Elverum pÄ fredag og lÞrdag. Opplev Norske og Internasjonale artister, og masse annet spennende pÄ et av Norges mest unike festivalomrÄder!

HalvØya

OdderĂžya, Kristiansand | Fredag & LĂžrdag

En liten og intim elektronika-festival som serveres pÄ SÞndre Batteri. Du fÄr oppleve et bredt spekter elektronisk musikk i nydelige omgivelser ved havgapet pÄ OdderÞya i Kristiansand.

Steinkjerfestivalen

Steinkjer | Fredag & LĂžrdag

En av TrÞndelags stÞrste musikkfestivaler avholdes til helgen! Opplev et intimt og stemningsfylt festivalomrÄde pÄ en folkefest midt i landet.

Du kan oppleve mer enn bare musikk, hvor festivalen byr pÄ flere arrangementer!

Fredvikafestivalen

Fredvika, GjĂžvik | Fredag & LĂžrdag

En festival av musikkhjerter, for musikkhjerter!

Hovedfokuset ligger pÄ musikk inne sjangre som pop, rock, og hiphop. BÄde fredag og lÞrdag denne uken kan du vÊre en del av en inkluderende festival preget av hÞy kvalitet.

Robbie Williams – XXV Tour 2023

Telenor Arena, Fornebu | LĂžrdag

Turneen vil vĂŠre en del av feiringen av Robbie`s 25 Ă„r som solo artist og release av hans nye album «XXV», som inneholder noen av hans stĂžrste hits og fan-favoritter gjennom tidene i hans solokarriere!