Anbefalinger

Sjekk ut disse Pride-arrangementene! 🌈

Vi feirer kjærligheten med musikk, bingo, quiz og mer!
Få med deg disse arrangementene under Pride i Oslo! 🏳️‍🌈

Geyr & Jon Anders feirer 10års jubileum

Elsker Club, Oslo | 16., 17., 23. og 24. juni

Geyr & Jon Anders feier 10 år sammen på scenen. Her får vi gjensyn med noen av de beste nummerere blandet med masse nytt!

All About Mimi

Oslo Nye Centralteatret | 24. juni

Mimi Devine er tidligere Carte Blanche-danser Shlomi Ruimis alter ego som entertainer og drag queen. All about Mimi er en danseforestilling hvor Mimi mimer, danser og spiller skuespill sammen med fire andre voguere fra det norske ballroom-miljøet.

Dragbingo

Oslo Nye Teaterkjeller’n | 24. juni

Ivana Impeachum er en dragqueen med hovedfag i bingo og show! Med spisse heler og en like spiss tunge sprer hun fest og frekkhet.

LOKOMOTIV – PRIDE EDITION

Trekanten, Oslo | 24. juni

LOKOMOTIVs aller første Pride Edition blir også deres største event hittil! Lørdag 24. juni tar de over Trekanten ved St. Olavs plass og kjører full klubbstemning i det monumentale scenerommet, eget rom med bar og lounge, og tidenes kickstart på Pride-uka.

InstantSPKRBOX og UTKAST

Oslo Nye Teaterkjeller’n | 25. juni

Å skape møter mellom ulike kunstnere og folk er noe av det viktigste SPKRBOX gjør.

Oslo Pride på SALT

SALT, Oslo | 26. – 28. juni

Få med dere Tyttebærpolitiet, Fifi von Tassel presents, Falito eller FREDAGEN med Dramaqueen & friends på SALT: en 12-timers Pride-bonanza!

PRIDE-QUIZUP med Christian Nærum og Jonas Ravn

Latter, Oslo | 28. juni

Latter ønsker velkommen til en Pride-spesialutgave av Standup-Quiz-Kahoot-extravaganza-suksessen: Quiz-up!

Wenches Pridebingo

Heidi’s Bier Bar, Oslo | 29. juni

Simon Andersen har i over 20 år arrangert veldedighetsbingoer med sin unike parodi på Wenche Foss. Med kjappe replikker, god stemning og stødig kontroll trekker Wenche bingokulene.

Else & Skrellex med venner

Oslo Spektrum | 30. juni & 1. juli

Endelig er det her – showet du ikke visste du trengte! Dette blir et musikalsk og humoristisk show som feirer mangfoldet og retten til å være seg selv, og elske den man vil! Ja, en feiring av selve livet!

Det Gode Selskab – NATTEN på Rockefeller

Rockefeller, Oslo| 1. juli

Det Gode Selskab inviterer til et legendarisk afterparty etter Pride-paraden 1. juli! Sammen skal vi feire «NATTEN», ved å hylle den rike historien til skeiv dansemusikk og klubbkultur. Alle av Auditoriums lokaler er i bruk denne kvelden; Rockefeller, John Dee og Leiligheten med takterrassen!