Ukas anbefaling

Ukas anbefaling (23)

Denne uka byr på et bredt spekter av forskjellige musikksjangre du kan oppleve. Sjekk ut hva du bør få med deg denne uka!🎸🌟

FÆBRIKS FØRSTE LIVEPOD

Nieu Scene, Oslo | Tirsdag

De fire jentene i fÆbrik driver til daglig et selskap sammen som inspirerer til gjenbruk og søm! På godt og vondt har de kommet ekstremt tett på hverandre. Med denne podkasten risikerer jentene å ødelegge sitt gode rennomé som prektige syjenter med høy moral!

I denne live podcasten lover de overraskelser, de drøyeste «er jeg den eneste som» og tidenes absolutt beste comeback. Opplev Jenny Skavlan, Mari Nordén, Ingrid Bergtun og Ingrid Vik Lysne live på tirsdag!

Iron Maiden: The Future Past Tour 2023

Koengen, Bergen | Onsdag

Iron Maiden tar med splitter nye «The Future Past Tour» til Bergenhus Festning Koengen på onsdag! Konserten vil inneholde låter fra bandets siste studioalbum, «Senjutsu», som aldri før har blitt fremført live, i tillegg til låter fra ikoniske «Somewhere In Time» og andre klassiskere!

VIP-billettene er allerede utsolgt. Sikre deg billetter allerede nå!

Jan Eggum & Gefylen

Rockefeller, Oslo | Torsdag

Jan Eggum kommer tilbake til Rockefeller!

På scenen oser han av humor, varme og livserfaring – som de fleste av oss bare kan oppleve på nettopp en Jan Eggum-konsert.

Her blir det allsang, drivende up-tempo-låter og selvsagt Jans eminente nære og vakre viser ispedd musikalitet og nerve!

Sommerkonserter i Alvøen: deLillos

Alvøen Hovedbygning, Godvik | Lørdag

Gruppen blir regnet som en av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. deLillos har i 30 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har jevnlig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt.

De har vært kompromissløse i sitt uttrykk og tro mot sitt univers, samtidig som de har utfordret det kreative. Opplev en utekonsert i nydelige omgivelser!

Anna Kajander – Releasekonsert

Dunk, Oslo | Lørdag

Med impulser fra Buenos Aires, København, Oslo og Lofoten har Anna Kajander allerede erobret mange musikkelskeres hjerter med sine vakre låter.

Anna blir rost for sin jordnære sjarm, intime låtskriving og ikke minst sin kraftfulle stemme.. På lørdag kommer hun til Dunk Oslo og fremfører både nye og gamle låter!

PRETTY GOOD

Rockefeller, Oslo | Søndag

Midlake, Bonny Light Horseman, Amigo the Devil og Ole Kirkeng kommer til Rockefeller for å lage en «Pretty Good» søndagskveld!

Dette blir en kveld fylt med en god mix av sjangre som folk/indie rock, country, og rock og metal, med andre ord en minneverdig kveld!


Imran Khan

Vulkan Arena, Oslo | Søndag

Den asiatiske superstjernen Imran Khan besøker Norge i forbindelse med hans Europatur!
Imran Khan er kjent globalt som ‘King of Urban Punjabi Music’ og har slått rekorder med sanger som «Amplifier» og «Satisfya», som til sammen har over 1,4 milliarder visninger på YouTube. Han er en allsidig musiker som spenner over sjangre som R&B, Dancehall, HipHop og Pop.

Opplev Imran Khan LIVE på Vulkan Arena på søndag!