Ukas anbefaling

Hva med noe helt annet? (5)

Nye uke, nye anbefalinger. Finn noe som passer akkurat deg!

Kåss til kvelds

NRK Marienlyst, Oslo | Tirsdag

Else Kåss Furuseth og Markus Neby inviterer til en kveld med mye humor, interessante og feststemte gjester som deler sine verste og beste historier.

Velkommen til innspilling på NRK Marienlyst allerede i morgen!

Nytt på nytt

NRK Marienlyst, Oslo | Torsdag

Bård, Pernille og Johann ramser de viktigste sakene fra uka som var i selskap av sine to gjester. Satire, humor og uhøytidelige vitser er det du kan forvente denne kvelden.

Velkommen til innspilling av Nytt på nytt på NRK Marienlyst!

Siv Jakobsen

Parkteateret, Oslo | Torsdag

Siv Jakobsen har allerede fra starten av vekket oppsikt for sin musikk, og vært å turnert mer eller mindre konstant over store deler av verden, og mottatt rosende ord, både for sine utgivelser og opptredener.

Vi har det siste året kunnet oppleve artisten som support for blant annet Susanne Sundfør, samtidig som hovedfokuset har vært å ferdigstille nytt materiale. Låtene vi har blitt servert hittil i år er en smakebit på det kommende albumet.

Hannah Storm

Parkteateret, Oslo | Fredag

Hannah Storm ble raskt en del av Bergens stadig blomstrende musikkmiljø, og har samarbeidet med etablerte artister som blant annet Sondre Lerche. Høsten 2021 spilte hun og ble den mest omtalte artisten på by:Larm. Hun har siden da signert platekontrakt med Petroleum Records, og engasjert både publikum og bransjen på festivaler som Vill Vill Vest, Slottsfjell og Øyafestivalen.

Hannah Storm spiller to konserter denne kvelden. En med fri alder og en for de over 18. Du finner billetter til det arrangementet som passer deg ovenfor.

Vinni

Røkeriet, Bergen | Fredag

Vinni legger endelig ut på tur igjen! Etter ett år etter slippet av Glorie, og med nye låter som Baba dro på kan vi forvente oss en kveld spekket med både nye og gamle slagere!

Vinni har hatt en sentral rolle i det norske hip hop miljøet siden han ble mest kjent som frontfigur i duoen Paperboys, og vil regnes som en av de beste og mest erfarne liveartistene i Norge som har stått på de aller fleste festival- og klubbscenene vi har her i landet.

Vokalisten er syk – Live karaoke

SALT, Oslo | Fredag

Det splitter nye karaokekonseptet Vokalisten er syk på SALT består av et liveband bestående av hele 10 musikere som spiller disco, og hvor DU står for sangprestasjonene!

Velg mellom en rekke kjente og kjære bangers fra fjern og nær musikkhistorie som garantert får det til rykke i både dansefoten og smilebåndet.

Velkommen til urpremiere på Vokalisten er syk, med garanti for god stemning, disco og dansemoves!

Arif – fri aldersgrense

Sentrum Scene, Oslo | Lørdag

Arif har siden sin debut i 2012 bemerket seg stort i bransjen og blitt en av de store suksessene i norsk musikk det siste tiåret. Gang på gang har vi blitt servert hits på hits!

Å drukne en fisk blir Arifs første headliner-turnè på fire år, hvor vi han forvente et show vi ikke trodde vi savnet.

Dette er en konsertopplevelse for hele familien!