Uncategorised

Palmesus slipper opp flere billetter!

Det har ligget i kortene at Palmesus ville finne på noe spesielt til 10-års jubileet på Bystranda i Kristiansand helgen 6.-7. juli, for i tillegg til en ellevill line-up (se under) er det nå klart at det kommer flere billetter til salgs som følge av nyheten om at et gigantisk pool party vil bli integrert i den populære strandfesten.

Billetter 26. april 12:00

Det har ligget i kortene at Palmesus ville finne på noe spesielt til 10-års jubileet på Bystranda i Kristiansand helgen 6.-7. juli, for i tillegg til en ellevill line-up (se under) er det nå klart at det kommer flere billetter til salgs som følge av nyheten om at et gigantisk pool party vil bli integrert i den populære strandfesten.

Palmesus ble opprinnelig utsolgt uka etter fjorårets utgave, men nå er det altså nye muligheter for å få med seg tidenes jubileumsfest på norsk jord med 20.000 i kapasitet per dag. For vegg i vegg med festivalområdet finner man Aquarama, et hypermoderne badeanlegg på over 20.000 kvadratmeter og fem bassenger som nå blir omgjort til et vanvittig pool party med egen scene og egen line-up, barer og lounger.

 

For å lese mer om dusjer, omkledningsfasiliteter og all praktisk info rundt Palmesus Pool Party, gå inn på Palmesus.com

 

Ettersom dette utvider det totale arealet tilgjengelig for publikum, vil det bli tilgjengeliggjort et begrenset antall billetter slik at enda flere nå vil kunne få med seg Palmesus. Samtlige billettkategorier er åpnet, men det er imidlertid førstemann-til-mølla-prinsippet som er gjeldende og det er igjen et svært begrenset antall som legges ut.

Er du klar for å oppleve tidenes største og beste Palmesus?

Billetter i salg torsdag 26. april kl 12:00 via Ticketmaster.no

PS! Dette er å betrakte som en gave til alle trofaste Palmesusere, så for eksisterende billettholdere er selvsagt adgangen til Palmesus Pool Party inkludert.

PS2! Alle som har Palmesus-appen får tilgang til billetter én time før alle andre.

 

Her er årets Palmesus-artister

For å markere jubileet er det hentet inn et stjernedryss av dimensjoner til årets Palmesus med globale enere som N*E*R*D og Migos, Martin Garrix, Hardwell, DJ Snake, Steve Aoki og mange flere bekreftet.

 

Forrige uke ble nemlig de siste headlinerne sluppet til årets Palmesus, og det utgjør kronen på verket i det som er en imponerende line-up som skapt for tidenes fest i norsk målestokk. Selv om det fortsatt gjenstår en rekke overraskelser, er det ville tilstander rent bookingmessig så langt med verdensstjerner an mas.

 

Her er foreløpig line-up

N*E*R*D

Det globale ikonet Pharrell Williams tar med seg resten av N*E*R*D og deres 20 musikere for å gjøre det største showet i Palmesus’ historie til sommeren. Det legendariske bandet har med sine medlemmer blitt nominert til over 38 Grammy-nominasjoner (!) og står bak udødelige hits som ”She Wants To Move”, ”Rock Star”, Lap Dance”, men er nå tilbake med nytt album og nye hits som bangeren ”Lemon” ft. Rihanna. Det er stor fare for overtenning i sola nede på Bystranda!

 

Martin Garrix

Martin Garrix er verdens #1 DJ og dominerer det globale markedet fullstendig både med sin listetoppende katalog av hits og sitt enorme sceneshow på tvers av alle fem kontinenter. Nå kommer 21-åringen fra Nederland til å blåse Palmesus-publikummet av banen og får æren av å close hele strandfesten lørdag 7. juli.

 

Hardwell

Hardwell er en av klodens mest ettertraktede DJs og produsenter, og har i en årrekke vært på toppen av EDM-sirkuset (i 2013 og 2014 ble han kåret til verdens største DJ, og siden har han vært blant topp-fire). Hans majestetiske, stemningsskapende DJ-set er som skapt for de største scenene i verden, og nå kommer Hardwell direkte fra Ultra i Miami til Bystranda i Kristiansand for å avslutte fredagskvelden med et smell.

 

Migos

Migos er verdens største kontemporære rapgruppe om dagen og hyperaktuelle med deres nye album, Culture II, som har sprengt mesteparten av etablerte rekorder både i USA og resten av verden – blant annet ble Migos første act siden The Beatles i 1964 til å ha hele 24 låter inne på Billboard! Etter bare 24 timer lå albumet på topp i 50 land, og stort sett alt som Offset, Quavo og Takeoff tar i ser ut til å bli til gull. Til sommeren kommer trioen til Bystranda med sine dirrende basslinjer, kompromissløse produksjoner og glitrende låtrepertoar – det spørs bare om Bystranda har nok sand igjen til å håndtere dette elleville showet!

 

DJ Snake

Han står bak flere av verdens aller største hits, fyller de største arenaene som er å oppdrive nærmest overalt og headliner festivaler som Tomorrowland, Coachella og Ultra Music Festival. Nå kommer den franske megaartisten DJ Snake til Sørlandet og Palmesus med sitt eventyrlige sound som kombinerer EDM, trap, hiphop og pop, noe som utvilsomt vil blåse publikum av banen!

 

Steve Aoki

Den amerikanske entertaineren, produsenten, DJen, klesdesigneren og labeleieren Steve Aoki er tilbake på Palmesus for første gang siden 2016. Dermed er det klart for et galimatias sceneshow med kakekasting, crowdsurfing i gummibåter og hva som villere er – og når man i tillegg legger til en lang katalog med sertifiserte EDM-klassikere, så blir det garantert stemning på stranda!

 

Øvrige bookinger

I tillegg til nevnte headlinere, var også den amerikanske superstjerne-rapperen Cardi B klar for Palmesus. Men ettersom hun nå er blitt gravid er alle shows i Europa kansellert og det er ventet en ny headliner innen kort tid. Utover dette er Norges streamingdronning Ina Wroldsen, popkometen Julie Bergan og ikke minst kristiansandsjenta Ylva bekreftet til Palmesus.

Det er også ventet en rekke overraskelser, fullt klubbprogram og andre herligheter.