Uncategorised

En Navlebeskuende Lene Kongsvik i Midtlivskrise

Det ble stående applaus for Kongsviks premiereshow av "Rett Fra Navlen" på Latter

Lene byr på et bredt spekter av karakterer vi alle kjenner til i det virkelige liv. Hun sjonglerer seg mellom roller på en måte som gir høy underholdningsverdi, samtidig som hun er en mester på å ta dem på kornet. Lene Kongsvik er en talentfull humorist som gleder publikum med sang, dans og punchlines på høyt nivå. Det er med god grunn at både VG og Aftenposten trillet femmere for Lene Kongsvik.

Showet har en Kabaret aktig form og Lenes revybakgrunn kaster glans over samtlige karakterer. Blant høydepunktene var en polsk vaskehjelp med historier fra sin arbeidshverdag i norske hjem. Den finjusterte polske aksenten kombinert med historier om overklassens i-landsproblemer blir ikke annet en gøy – Lene treffer spikeren på hodet.

Et annet imponerende nummer var en venninnesammenkomst der Lene spiller seks ulike karakterer, samtidig som hun har fortellerrollen. Lene har utrolig nok full kontroll på de syv nokså ulike personlighetene, og det går fort i svingene! Intensiteten eskalerer raskt og bygger opp til en eksplosjon av en midtlivskrise.

Et morsomt, ironisk og poetisk show om egoisme, levert helhjertet av Lene Kongsvik.

Kongsvik Rett fra navlen