Nyheter

Teater & Show Guide

Sur vind og store skjerf preger høsten. Den kommer så alt for raskt- og da er det greit å søke ly et sted. For eksempel i noen gode røde velourstoler på et teater eller show, sammen med mannen, vennen eller kanskje et familiemedlem?

Teater og Show Guide

Men hvilket arrangement er verdt å se? Vi har laget en guide med alle teater og show, slik at du får en oversikt over høstens forestillinger.

Hele Teater & Show guiden finner du her!

 

12 Gode Råd, Chat Noir, 29. august – 14. desember

I standupshowet 12 gode råd – fra to menn med lav utdanning utgjør Bård og Atle for aller første gang et tospann på scenen. Sannsynligvis ærligere, antagelig frekkere og muligens morsommere enn noen gang.

 

BILLETTER HER

 

 

OPTIMIST, Chateau Neuf, 11. september – 30. november

Jahn Teigen har vært en av Norges mest folkekjære artister gjennom en hel mannsalder. I september fyller han 70 år, og det feires med en musikal!

Syng med til «Min første kjærlighet», «Mil etter mil» og «Det er en fin dag». Dette er bare noen av sangene den helt nye musikalkomedien «Optimist» har å by på!

 

 

BILLETTER HER

 

 

RETT FRA NAVLEN med Lene Kongsvik, Latter, 21. august – 7. desember

Lene Kongsvik er endelig tilbake med et spissformulert, svulstig og litt rølpete show. Hun spiller karakterer de fleste kjenner igjen, og kommer garantert til å underholde deg godt.

VG har gitt terningkast fem!!

 

BILLETTER HER

 

 

MÅ JO BARE LE! Stavangeren, 23. oktober – 7. desember

Det finnes mye å le av. Steinar og Pål er mestre i å se det morsomme i alt fra dagligdagse hendelser i hverdagen til aktuelle saker i media. Så vrir og vender de på det de ser, slik at det blir ustyrtelig morsomt. Og du «Må jo bare le!».

Med seg på scenen har de et orkester, slik at du får den perfekte dosen med humor og musikalitet!

 

BILLETTER HER

 

 

BJARTE HJELMELAND- JA!, Ole bull Scene, 16. oktober – 15. februar

Bjarte Hjelmeland er tilbake! Denne gangen med et rungende «Ja!».

I dette humorshowet byr han på treffende karakterer og parodier, og han er like musikalsk og morsom som før. Du får også se litt mer av Bjarte sin personlige side i hans tredje humorshow.

 

BILLETTER HER

 

 

KRISTIN LAVRANSDATTER, Trøndelag teater, 21. september – 5. oktober

Kristin Lavransdatter – revitalisert. Premiere på Hovedscenen 21. september.

I Kjersti Horns regi blir den folkekjære historien om Kristin Lavransdatter kraftfull og høydramatisk, enkel og inderlig.

Nærmere hundre år er gått siden Sigrid Undset ga ut den historiske romansyklusen om Kristin Lavransdatter. I sine livsvalg drives Kristin av nysgjerrighet og begjær – krefter som stadig står i konflikt med normer og moral. Sjeldent er et menneskes fysiske og mentale smerte beskrevet med større råhet. Det er beskrivelser som sammen med drap og voldtekt, sykdom og kjærlighet og tvil og tro viser kompleksiteten og kontrastene i et menneskeliv.

 

BILLETTER HER

 

ANNIE, Brygga kultursal i Halden, 5. – 6. desember

Historien om Annie er kjent for mange. Alt foregår i USA, julen 1933 under depresjonen. Her møter vi Annie på 11 år som bor på et barnehjem som styres av en streng hånd, Miss Hannigan. Annie har et brev fra sine foreldre, hvor de lover at de en dag vil hente den vesle jenta si. Kan noen hjelpe henne med å finne sine foreldre? Vil de komme å hente henne?

Det vil bli store, energifylte numre, masse spenning og hjertevarmende øyeblikk!

 

BILLETTER HER