Sport

Nyt påsken hos Nordic Choice Hotels!

Det nærmer seg påske, så her er noen tips til hva du kan finne på i påsken!

Ta med familie og venner på tur i påsken. Nordic Choice Hotels har over 180 hoteller å velge mellom i hele Norden, så enten du vil på fjellet eller om storby ferie er mer din stil, er det noe å velge i for alle.

Clarion Hotel Post - lobby

Det er snart slutt på snø i bakken. Hva med en siste tur i fjellet før våren for alvor trer inn? Det fins jo ikke noe bedre enn en skitur i påskesolen med en kvikklunsj? På Quality Hotel & Resort Hafjell har du de perfekte forholdene for en herlig påske i bakken. Hotellet ligger knappe 600 meter unna et av Norges fineste alpint anlegget. Det passer ypperlig for en aktiv familieferie.

Sannefjord  CF Wesenberg fototgraf  #Sannefjord#fototgraf:CF-Wesenberg

Kanskje trenger du et lite avbrekk i påsken? Da kan et av Choice sine spa hotell være midt i blinken! Kanskje er Quality Spa & Resort Holmsbu noe for deg. Hotellet ligger flott til med utsikt utover fjorden og kort vei inn til den lille koselige byen. Perfekt for en venninne- eller kjæreste tur! Choice har også hoteller i flere storbyer, slik som Stockholm, København og Riga. Påsken er en fantastisk anledning til å reise på en liten utenlandstur.

Quality Spa & Resort Holmsbu - sjøboder (1)

Hva med å leke turist i egen by? Det er fort gjort å glemme alle de kule tingene man kan gjøre i hjembyen sin, så hvorfor ikke sjekke inn på et Choice hotell og få skikkelig feriefølelse. Ta deg tid til å utforske din egen by, man trenger ikke reise langt for å komme bort fra hverdagens mas.

Klarer du ikke bestemme deg for hva slags type ferie du vil ha? Da er det på flere av hotellene mulig å kombinere for eksempel ski og spa.

Har du lyst til å finne din perfekte Nordic Choice Hotels  påske destinasjon? Klikk her!

Påskehare

InstagramButton