Nyheter

Påskens anbefaling

Hva skjer i påsken? Ny uke, nye muligheter og nye arrangementer. Sjekk ut hva som skjer i påskens anbefaling - det beste innen musikk, sport, teater og show🐣🌷🐰

Augustine

Parkteatret | Onsdag 13. april

Siden debuten i 2019, har den svenske indieartisten, låtskriveren og produsenten Augustine berørt fans verden over med sine lekne produksjoner, falsettoner og skjøre kjærlighetsskildringer. September i fjor slapp han «Fragrance» – den siste singelen fra sitt debutalbum som han tar med seg til Parkteatret 13. april.

Jordan Rakei

Vulkan Arena | Søndag 10. april

Jordan Rakei er multi-instrumentalisten med det enorme talentet! New-Zealand Australieren, som for øyeblikket er bosatt i London, synger selv, skriver selv, produserer selv og spiller et hav av instrumenter. Han er aktuelt med albumet «Origin» som ble utgitt i 2020. 10. april står Vulkan Arena for tur med musikk som uten tvil kan kalles tidløs, sjelfull og unik. Dette vil du ikke gå glipp av!

Technokjeller T-5

BLÅ | Fredag 15. april

Dans langfredagen inn med Technokjeller T-5 på BLÅ. 15. april tar Jaw Division, Skurken, Oğlum og Gori G (Trondheim) over spakene på klubben, og de lover å lage så god stemning at du kommer til å huske kvelden (eller ikke)!

SALT art & music

Langkaia 1, Oslo | Hele påsken

Usikker på hva du skal i påska? SALT kan tilby et variert program med forskjellige aktiviteter og show for deg som skal være i Oslo i påsken. Improteater, Stand-up, Quiz, konserter, musikkbingo og bryggedans er bare noe av det du kan få med deg på SALT. Ta turen og nyt påskefri – det skjer noe på Langkaia hver dag.

Inferno Metal Festival

Flere scener i Oslo | Torsdag 14. – Søndag 17. april

Inferno Metal Festival har blitt en stor tradisjon blant metalheads de siste årene. Publikum kommer fra hele Europa for å tilbringe påskehelgen i hovedstaden hvor det blir mye headbanging og god musikk.🤘 Kjente band som Kreator, Mayhem, Venom, Gorgoroth er bare noe av det du kan forvente å se live på Rockefeller mellom 14. og 17. april.

Kåre Nordstoga & Odd Nordstoga

Geilo Kulturkyrkje | Onsdag 13. April

Barokk møter folkerock! Neida, de har ikke blitt satt i stevne – ingen ny superduo. Disse klarer seg utmerket hver for seg. Dette vil bli en konsert der Kåre Nordstoga (orgel) spiller en avdeling, og deretter tar Odd Nordstoga over. Odd har med seg ålingen Tor Egil Kreken på bass og David Wallumrød på orgel og diverse tagentinstrumenter – dette blir en magisk aften du ikke vil gå glipp av!🕯

Lodgen Easter Festival

Hafjell | Torsdag 14. – lørdag 16. april

Tre hele dager med masse herlig musikk i fantastiske omgivelser på Hafjell. Det blir garantert allsang når artister som Vidar Villa og Morgan Sulele inntar scenen, og absolutt god stemming og dansefaktor når Soppgirobygget og Ballinciaga tar over! Årets beste afterski finner du på Lodgen⛷

Samson og Dalila

Grieghallen | 12., 14. og 16. april

I påsken kan du oppleve stor musikkdramatikk i Grieghallen. Samson og Dalila regnes som en av de mest populære franske operaene ved siden av Carmen og Faust, og i år er Bergen i selskap med Covent Garden i London og Staatsoper Berlin som også setter opp operaen denne våren. Stykket handler om makt og forføring, styrke og svakhet, krig og kjærlighet – det er noe vi kan se i verden idag også. Stykket går tirsdag, torsdag og lørdag i påskeuken.

Cirkus Agora

Bergen v/Brann stadion | Torsdag 14. – søndag 17. april

Ta med familien på cirkus i påsken! Cirkus Agora er endelig tilbake med et stjernespekket show for både store og små. De gleder seg til å vise et helt nytt show som lover å overraske! Det er bare å ta Bybanen med familien til Brann Stadion og få en opplevelse fullt av latter, overraskelser og wow-faktor.