Sport

Makercon kommer endelig til Norge!

Om du liker teknologi og innovasjon, da bør du befinne deg på Strykjernet den 17- 18.oktober.

Makercon kommer endelig til Norge!
Bevegelsen «the maker movement» er i ferd med å komme til Europa for fullt! Nye innovasjoner gjør det mulig for «hvem som helst»  å skape teknologi, få dem finansiert via crowdfunding, få den masseprodusert og distribuert via nettet. Åpen kildekode og maskinvare er iferd med å revolusjonere hvordan ting produseres. Spennende, ikke sant?

Hva er Makercon?
Makercon er en intensiv 2-dagers konferanse for deg som har et digitalt hjerte, dvs. brenner for teknologi, innovasjon hardware og ønsker å bringe dine egne idèer til live. Konferansen er for og av «makers».  Fem av Oslos makerspaces arrangerer spennende workshops og lærer deg å ta i bruk digitale fabrikasjonsverktøy som laserskjærere og 3d-printere!
Makercon består av mer enn 30 sesjoner og tar for seg temaer som «The Internet of Things». «Open Hardware», «The Business of Making» og «The Maker Revolution».

Makercon kommer endelig til Norge! innovasjon, teknologi, makers, oslo

Møt makers
På konferansen vil du kunne møte foredragsholdere som er verdensledende innen sine felt. Her er noen utvalgte Keynotes:

– Hilde Sevens fra Autodesk kommer for å presentere en revolusjonerende open software platform for 3d-printing.
– Ayah Bdeir fra littleBits kommer for å presentere et prisvinnende bibliotek av elektroniske moduler omtalt som «LEGO for iPad-generasjonen».
– Mike Senese fra Maker Media, kommer for å fortelle om hvordan «the maker movement» vokser og sprer seg i hele verden.
– Erik Torstensson fra Strawbees kommer for å kjøre en workshop med sitt prisvinnende byggesett som brukes av museer og skoler i hele verden.

Makercon har kun 130 plasser totalt så om du vil være med, så anbefaler vi deg å være tidlig ute med å sikre deg plass. Makercon-billetter og festivalpass finner du her.