Sport

Holmenkollen Skifest med afterski!

Velkommen til Holmenkollen 13. – 15. mars!

Vi er godt inne i skisesongen og er det noe vi nordmenn liker så er det vintersport. Kan vi kombinere dette med en fest er det enda bedre! Nå har du muligheten, det er nemlig klart for en fantastisk helg i kollen med hopp, kombinert, langrenn og ikke minst afterski!! Du vil i løpet av helgen 13. – 15. mars få muligheten til å være med på verdens største skifest, og det bare 20 minutter unna sentrum.

Sport

Helgen starter med «damenes aften» hvor det på fredag kveld blir damehopprenn, KK-mila og afterski i SpareBank 1-teltet. Festen fortsetter på lørdag med femmila, kombinert, freeski og kveldsrenn i hopp. Mellom slagene i løypa er det også på lørdag lagt opp til afterski i publikumsteltet. Der vil du i tillegg finne mat servering og VIP-område. På kvelden blir det eget hopprenn for gutta, etterfulgt av et magisk festfyrverkeri. På søndag avsluttes det hele med en tradisjonsrik Holmenkollen-dag med enda mer langrenn og hopp. Bli med å nyt en herlig vinterhelg fylt med ski og latter med familie og venner før våren tar over. Det blir en fest du ikke vil gå glipp av. Kanskje er du interessert i å få med deg det som skjer i løypa eller bare være med på festlighetene, morsomt blir det uansett.

Det er noe for alle under Holmenkollen Skifest!

Det vil også være mye å gjøre for barnefamilier i løpet av helgen. Det skal være to egne områder med aktiviteter, som barnas egen vaffelskole, morsomme konkurranser, ansiktsmaling og luftballong. Også for de voksne kommer det til å være mye moro med konkurranser både lørdag og søndag. I publikumsteltet vil man kunne kjøpe drikke og økologisk, kortreist mat. Dette blir en spennende helg full av aktiviteter og underholdning for alle!

Holmenkollen Skifestival - Ingvild

Ikke gå glipp av festen, kjøp din billett nå!

Gå inn på skifest.no for mer informasjon og oversikt over programmet.

 

InstagramButton