Sport

Gratulerer med dagen, Vålerenga!

Vålerengens Idrettsforening ble stiftet den 29. juli 1913 i et kassesnekkeri i bakgården i Vålerenggata 29.  De 27 personene som møtte opp ble enige om navnet Spring og at klubben skulle ha fotball, ski, friidrett og bryting som aktiviteter.  Året etter skiftet idrettsforeningen navn til dagens Vålerengens Idrettsforening.

I dag, 101 år senere, er Vålerenga en av fargeklattene i norsk idrett. VIF favner om blant annet fotball, ishockey, håndball, amerikansk fotball, innebandy, basketball og ski.

Til alle Vålerengasupportere: GRATULERER MED DAGEN!

– Supportere, la hele denne dagen bli en festdag og kle deg i klubbens farger allerede fra morgenen av. Heng ut flagget og smil til deg sjøl i speilet. I dag er det Vålerengas dag og det er Vålerenga sine supporteres dag. Ser du folk med Vålerengafarger på gata, gratuler dem med dagen, det er en selvfølge på en dag som dette, skriver Espen B på Klanens sider.

Gratulerer med dagen, VIF!

Gratulerer med dagen, VIF!

101-årsdagen blir feirer på Ullevaal stadion hvor Vålerenga tar i mot Stabæk klokka 19:00. Mer enn 15.000 billetter er solgt så langt og flere vil det bli. Vil du se kveldens bursdagsbarn prøve å kjempe seg til seier og tre poeng? Billetter til kveldens kamp, kjøper du her.