Sport

VM i skiskyting: Kjøp billett på forhånd – spar tid og penger

Onsdag 2. mars går startskuddet for VM i skiskyting med åpningsseremoni på Universitetsplassen. Wenche Myhre, Freddy Kalas, Christel Alsos, Alexander Rybak og Gaute Ormåsen er blant artistene som står på scenen.

Det blir en storstilt feståpning med innmarsj for nasjonene, konserter og offisiell åpning av VM. Seremonien foregår på Medal Plaza som ligger på Universitetsplassen og starter kl. 1945.
Der er det satt opp en scene midt på Karl Johan, med slottet som kulisse i bakgrunnen. Det er også storskjermer i området.

Og på torsdag smeller det i gang i løypene oppe i Holmenkollen. Her er noen gode grunner til å sikre seg billett før du ankommer arenaen:

  • Spar penger! – billettene inkluderer også transport i sone 1 med Ruter hele dagen, også til arenaen, hvis du har kjøpt billett på forhånd!
  • Spar penger! – billettene er billigere i forhåndssalg på billettservice.no enn i arenaen på arrangementsdagen!
  • Mange områder begynner å fylle seg opp, så sikre deg billett så tidlig som mulig for å få tilgang til de beste områdene under VM.
  • Unngå å bruke tid på å stå i billettkø utenfor arenaen, kom deg raskere inn i arenaen og får de beste plassene på området din billett gjelder for!

Alt om VM i skiskyting finner du her
Billetter finner du her

Vi gleder oss – dette blir en fantastisk folkefest!