Nyheter

THE WEEKND TIL NORGE I 2023!

Superstjernen The Weeknd kommer tilbake til Norge med sin After Hours til Dawn-turné!

Billetter i salg fredag 2. des. kl. 12:00

Den episke produksjonen inntar Telenor Arena 20. juni, med Kaytranada som special guest. Dette burde du få med deg!

Billetter i salg fredag 2. desember kl. 12:00.
Forsalg til Live Nation sine medlemmer torsdag 1. desember kl. 12:00.

Konserten presenteres i samarbeid med NRJ.

I dag annonserte den prisbelønte artisten at han utvider sin After Hours til Dawn-turné med flere datoer i 2023. Turneen starter i Storbritannia i juni, før ferden går videre til resten av Europa og Latin-Amerika, og avsluttes i Chile i oktober.

Den fullstendig utsolgte nordamerikanske delen av turneen var en enorm suksess, som slo tilskuerrekorder og har tjent over 130 millioner dollar til dags dato.

United Nations World Food Program Goodwill-ambassadør, Abel «The Weeknd» Tesfaye, vil igjen samarbeide med FNs World Food Program for å bidra med midler til XO Humanitarian Fund, som støtter organisasjonens arbeid med den globale sultkrisen. €1 fra hver billett solgt over hele Europa, £1 i Storbritannia og tilsvarende $1 i Latin-Amerika går til denne viktige saken. Fondet samlet inn penger i Nord-Amerika gjennom billettsalg, inntekter fra en eksklusiv t-skjorte og en donasjon på $500 000 direkte fra The Weeknd. Hans samarbeidspartnere, spillesteder, styret og støttespillere for World Food Program USA har også bidratt, samt turnésponsor Binance, som bidro med 2 millioner dollar til fondet. Det første tilskuddet på 2 millioner dollar vil gi nødhjelp til mat og ernæring til de mest matusikre regionene i Etiopia.

Turneen feirer The Weeknds album «After Hours» fra 2020, som blant annet inneholder hitsingelen «Blinding Lights», kåret til den nye Billboard Hot 100 nummer 1-hiten gjennom tidene! I tillegg til hans kritikerroste albumet «Dawn FM», som ble utgitt i januar 2022.

After Hours til Dawn-turneen gjennomføres i samarbeid med Binance, det globale kryptovalutaselskapet bak verdens største kryptobørs, som bringer Web 3.0-teknologi til konsertgjengere over hele verden. Billettkjøpere mottar en suvenir-NFT, i tillegg får de tilgang til en eksklusiv NFT-samling for The Weeknd sin turné, laget i samarbeid med HXOUSE, et tankesenter og fellesskap for kreative gründere. Fem prosent av salget fra den samling vil bli donert til XO Humanitarian Fund.