Jul

Ukas julegavetips: Gi en opplevelse i julegave (48)

Hva er vel bedre enn å gi bort en live-opplevelse i julegave? Gi bort et minne for livet - den perfekte gaven til en som har alt!

Sjekk ut våre julegavetips

Julegavetips 🎁

Robbie Williams

Kjenner du noen som digga «Rock DJ», «Angels» eller kanskje «Feel»? Gi dem konsertbilletter til Robbie Williams i julegave! Robbie Williams feirer 25 år som artist og besøker Telenor Arena neste år!

24. juni 2023
Oslo Spektrum

Cirque Du Soleil

Nå med deres første akrobatiske forestilling på is! Med forestillingen Crystal vil Cirque du Soleil fylle Oslo Spektrum med ekte snø, is, interaktive projeksjoner og et avansert lysshow.

23. – 26. mars 2023
Oslo Spektrum

Father John Misty

Med sin blanding av standup, parodier, musikk og teater har de fornyet revysjangeren og skapt et show fylt med kvalitet i alle ledd. I 2023 kommer Innlandets aller største showsuksess endelig til Oslo og Chat Noir!

26. februar 2023 (ekstrashow!)
Sentrum Scene, Oslo

Louis Tomlinson

Om du kjenner en One Direction-fan, så er sjansen stor for at den personen blir glad for et par Louis Tomlinson-billetter til jul! Han kommer nemlig tilbake til Oslo Spektrum fredag 1. september 2023! Og er for tiden aktuell med singlene «Out of My System» og «Bigger Than Me», hentet fra det kommende albumet «Faith In The Future».

1. september 2023
Oslo Spektrum, Oslo

Sister Act

Gled noen med en musikal! Den verdenskjente musikalkomedien «SISTER ACT», basert på den bestselgende filmen med Whoopi Goldberg fra 1992, har gått sin seiersgang på musikalscener verden over. Musikalen har blitt nominert til flere priser til både Broadway og West End, og endelig skal det norske publikummet få oppleve denne fantastiske musikalkomedien!

Januar & Februar 2023
Chateau Neuf, Storsalen, Oslo

Trondheim Rocks

Trondheim Rocks gjenoppstår og på neste års line-up kan man oppleve Mötley Crüe og Def Leppards eneste opptreden i Norge i 2023! En perfekt julegave til den som er glad i rock!

11. juni 2023

EC Dahls Arena, Trondheim

Diana Krall

Publikum har en storslagen kveld i vente når Diana Krall tar med seg sine mange hits og vender tilbake til Norge neste år! Krall er også den eneste artisten innen Jazzsjangeren som har debutert på førsteplass på Billboard-listene hele åtte ganger.

27. april 2023
Oslo Spektrum

Sjekk ut alle våre julegavetips her