Nyheter

THE 1975 TIL NORGE 7. MARS 2024

The 1975 inntar Oslo Spektrum med "Still...At Their Very Best" turné. Billetter til 7. mars 2024 er i salg neste fredag!

Billetter i salg fredag 8. september kl. 10.00

The 1975 leverer en eksepsjonell blanding av pop og indierock som er krydret med elementer av elektropop og den energiske rytmen til dansevennlig RnB. Med den enestående vokalisten og gitaristen Matthew Healy i frontlinjen, med Adam Hann (gitarist), Ross MacDonald (bassist) og George Daniel (på trommer), så er bandet anerkjent som en av nåtidens fremste popband. Deres opprinnelse som et tenåringsband fra Manchester, som først utfoldet seg på mindre scener, har utviklet seg til å fylle konsertarenaer verden over

© Samuel Bradley

Førstealbumet deres, kalt ‘The 1975’, så dagens lys høsten 2013 og ble møtt med strålende anmeldelser. Albumet inkluderte de velkjente singlene «Sex», «Chocolate» og «Robbers», som alle nådde førsteplassen på hitlistene i Storbritannia. Den bemerkelsesverdige suksessen fulgte dem til deres andre album, med tittelen «I like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it», som kom ut i 2016. Albumet tok tronen på toppen av listene både i Storbritannia og USA, og bekreftet bandets internasjonale appell. I 2022 kom deres femte studioalbumet ‘Being Funny In A Foreign Language’, med de kjente låtene som «Happiness», «Oh Caroline» og «About You», hvor sistnevnte fort ble en viral TikTok-suksess.

I løpet av det siste tiåret har The 1975 etablert seg som det definerende bandet i nåtidens generasjon med sin særegne estetikk, lidenskapelige fanbase og unik musikalsk tilnærming.

Billetter i salg fredag 8. september kl. 10.00

Aldersgrense: Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen/18 år (legitimasjonsplikt). Ståplass anbefales ikke for barn.