Musikk

KONSERTEN MED ARCHITECTS FLYTTES TIL OSLO SPEKTRUM!

ARCHITECTS solgte ut Sentrum Scene i rasende fart, og på grunn av stor etterspørsel har konserten blitt flyttet til Oslo Spektrum! Sammen med Spiritbox og Loathe kan du oppleve metalcore-heltene live i hovedstaden 30. januar 2024 - flere billetter i salg nå!

Finn billetter

Brighton-bandet leverte en av Tons of Rocks feteste konserter i sommer, så det forventes en skikkelig maktdemonstrasjon når ARCHITECTS inviterer oss inn på konsert i vintermørket. For å gjør kvelden komplett er selveste Spiritbox og Loathe med som support.

ARCHITECTS ble dannet i 2004, og har i løpet av sine ti studioalbum utviklet seg til å bli et av de største bandene i sin sjanger. De er fremdeles aktuelle med albumet «The Classic Symptoms of a Broken Spirit», som ble sluppet til kjempekritikker i fjor, og ble frontet av singlene «When We Were Young», «Tear Gas» og «Deep Fake».

Musikknyheter (9/10) skriver dette om konserten på Tons of Rock:

«Noen band er gode til å underholde. Andre er gode til å synge. Andre spiller bra, og andre har bra lyd. Samler du alt sammen, får du Architects på Tons of Rock.»

Nå får enda flere mulighet til å oppleve bandet når de gjester Oslo neste år!

NB! Kjøpte billetter til Sentrum Scene gjelder som ståplasser i Oslo Spektrum, inngang 5.

I Oslo Spektrum åpnes dørene kl.18:30 og konserten starter kl. 19:30.

Det er ingen aldersgrense på konserten, men barn under 13 år må komme i følge med en voksen.