Nyheter

Sjekk ut disse Pride-arrangementene🏳️‍🌈

Vi feirer kjærligheten med musikk, DJs, dragshows og mer!
Få med deg disse arrangementene under Pride i Oslo.

The Great Garlic Girls | Latter, 24. & 25. juni

The Great Garlic Girls feirer 40 år!

Norges ledende dragshow-gruppe fylte 40 år i pandemien – nå smeller de til med en heidundrende festforestilling på Latter under Oslo Pride!

Queenstastic | Elsker, 17. – 25. juni
Med premiere 17. juni kan du få med deg showet It’s going to be an Absolutely Fabulous evening, Darling av Queenstastic på Elsker til og med 25. juni!

Age Of Love | Chateau Neuf, 18. juni
18. juni er det duket for Age of love på Chateau Neuf. Age Of Love er et enkeltstående arrangement som belyser skeiv innflytelse på elektronisk dansemusikk i en global kontekst.

Harm & Hegseth | Parkteatret, 20. juni

Få med deg Harm & Hegseth på Parkteatret

Nå er det bare å ta på seg festantrekket og finne frem regnbueflaggene.
20. juni tar Harm & Hegseth med seg studioet fra VG-bygget til Parkteatret. Det blir Pride-sending live fra sofaen til Morten og Vegard, det blir gjester, feststemning, humor og overraskelser!

Skeiv Preik + etterfest m. DJ Ferdinand Rygh | 3KT, 21. juni
Skeiv Preik er et humoristiske og fjollete talkshow, og blir satt opp på 3KT under årets Pride.
Showet ledes av Ingvild Endestad og Joakim Aadland, og gjestes av kjendiser, politikere, artister og aktivister. Showet tar opp dagsaktuelle temaer, og byr på viktige diskusjoner, mye humor og et forrykende show!
Etter endt show fortsetter kvelden med etterfest med DJ Ferdinand Rygh bak spakende

Sukess med Jan Thomas m. gjester | 3KT, 22. juni
Hele Norges Jan Thomas LIVE på Pride! I podkasten «Suksess med Jan Thomas» har stylist, businessmann, programleder og podkaster snakket med kjente stemmer om hva som har formet dem og hvordan de har oppnådd sin suksess. Nå inviterer han til en åpen, direkte, engasjerende og underholdende livepod med temaet: Kjærlighet er kjærlighet!
Gratis entre.
NB: Begrenset antall gratisbilletter

Johnny Hooker | Cosmopolite, 22. juni
Få med deg brasilianske Johnny HookerCosmopolite! Konserten er en del av hovedprogrammet til Pride. Hooker har i et intervju uttalt til Vogue at «Brasil er det landet som dreper flest med LGBT-legning i verden. Det er «hjerteknusende». Som åpent skeiv tar han en sjanse ved å leve ut sin legning på scenen.

Frida Marida | Cosmopolite, 24. juni

Frida Marida – The ReLOVution

«Det blir ingen revolusjon uten kjærlighet» sies det om showet til Frida Marida, som er hennes største produksjon så langt, og så mye mye mer enn bare et dragshow.
Frida betyr spesiell og Marida betyr syk på arabisk, og er alteregoet som reddet libaneseren Hani Assaf fra depresjon, identitetsproblematikk, selvhat og kroppspress.

DRAMAqueen & Friends | SALT, 24. juni

Fredagen med DRAMAqueen & friends

Fredagen på Oslo Pride blir som alltid en het og svett affære for alle som identifiserer seg som kvinner, ikke-binære og deres venner.
Klubbkonseptet og dj-duoen DRAMAqueen har produsert Fredagen for Oslo Pride siden 2018 og etter to sjukt lange år med pandemi har de flyttet festen til sine venner på SALT for en 12-timers pride-bonanza med DRAMAqueen and friends.
Det blir konserter, livepodcast, quiz, show, og så klart DJs på alle scener!