Nyheter

POST MALONE KOMMER TILBAKE TIL NORGE!

Post Malone utvider sin suksessfulle «Twelve Carat Tour», og inntar Telenor Arena allerede lørdag 22. april! Vi gleder oss til nok en vanvittig konsertopplevelse med den sjarmerende artisten.

Billetter i salg fredag 3. mars kl. 12:00

Billetter i salg fredag 3. mars kl. 12:00. VIP-pakker vil være tilgjengelig.

Den Grammy-vinnende artisten legger til datoer i Europa på sin «Twelve Carat Tour». Denne delen av turneen, som er produsert av Live Nation, starter i Oslo og går videre til flere storbyer i Europa før den avsluttes i Amsterdam i mai. Post tar med seg et imponerende show, med utrolige lyseffekter, pyro og flere scener. En produksjon som allerede har mottatt omtale og hyllest i Amerika.

I 2022 la Post Malone ut på en omfattende turné i USA og Canada, som skulle være en feiring av hans kritikerroste fjerde album, «Twelve Carat Toothache». Med gjester som Roddy Ricch på utvalgte datoer, var hver konsert fullpakket med hits som «Reputation», «I Like You (A Happier Song)» og «Cooped Up» fra det nyeste albumet, samt fan-favoritter som «Rockstar», «Congratulations» og «Better Now».

Post Malone har spilt i Norge flere ganger tidligere, og gått veien fra intime Blå, innom klubbscener og festivaler, og spilte i fjor for 23.000 fans på Koengen i Bergen. Denne gangen står på scenen i Telenor Arena!